Blic Zena

IZBOR

-

TV serijal

Knjiga Erik Hil, Kreativni centar Simpatični pas Žuća junak je prve knjige s prozorčići­ma na svetu, nastale pre 40 godina kad je engleski dizajner Erik Hil napravio zanimljivu priču za svog sinčića. Otada je ova slikovnica prevedena na preko 60 jezika i prodata u više od 60 miliona primeraka. U čast Žućinog 40. rođendana, uz kupovinu dve odabrane knjige o Žući, ostvarićet­e popust od 30% i na poklon dobiti plišanu igračku Žuću, kao i bojanku sa ovim popularnim junakom. Akcija važi do 31. avgusta.

Od 3. avgusta, svakog ponedeljka od 21 h, na TV kanalu „Diva“kreće emitovanje novog filmskog serijala. Ove dugometraž­ne priče baviće se rešavanjem ubistava u restoranim­a sa 5 zvezdica. Svaki film je jedna priča zasnovana na bestseler romanima Pitera Kinga, a zajednički su glavni likovi i grad San Francisko.

BANATSKA VENERA I JUNAK DIMITRIJ

Izložba U Galeriji „Singidunum“do 7. avgusta možete da pogledate jedinstven­u izložbu ilustracij­a knjige Senke Vlahović, vizuelne umetnice, ilustrator­ke i dizajnerke knjiga, autorke stručnih knjiga o ilustracij­i i umetničke direktorka Banatskog kulturnog centra iz Novog Miloševa. Do sada je grafički oblikovala oko 450 knjiga i imala preko 20 izložbi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia