Blic Zena

OTKUD POL DENS?

- Redakcija@bliczena.rs

A na javnoj sceni se prvi put pojavila 2004. u prvoj sezoni muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“čiji je bila finalista uz Tanju Savić, Branislava Mojićevića, Stevana Anđelković­a...

– Ipak je ta prva grupa bila nešto posebno. Svi smo tako započeli karijere i ne bih ja tu ništa menjala. Sve je bilo kako je i trebalo da bude – prokomenta­risala je pevačica, čiji su profesiona­lni muzički počeci vezani za pesmu „Život mi oduzmi“i album „Nema pravila“(2005).

Ljubitelji njene muzike brzo su uočili „ono drugačije“u njenoj interpreta­ciji i energičnim nastupima i pratili su je od albuma „Ćiribu, ćiriba“, „Ekskluziva“, „Nevreme“, kao i kroz brojne singlove.

Snimala je i duete, među kojima je jedan od najzapažen­ijih bio „Zmija i žaba“, sa Ognjenom Amidžićem.

Nije mogla da zamisli bolji početak karijere – za prvih sedam godina na muzičkoj sceni ostvarila je veoma zapažene uspehe. Izdvojila se, reklo bi se u dve reči, a onda je zbog ljubavi i braka sa golmanom Vladom Avramovim (40) napravila pauzu.

– Slagala bih ako bih rekla da mi posao nije nedostajao. Smatram da ja ne bih bila ja kada se ne bih bavila onim što volim. Desile su se u međuvremen­u i velike promene, i to za kratko vreme. Svakodnevn­o se nešto menja. Ali ja ne brinem. Publika je bila strpljiva, čekala je dan kada ću se vratiti i ja sam joj na tome neizmerno zahvalna. Znala je da ću biti svoja. A kada su u pitanju novi

školu

Na Instagram profilu pevačice mogli smo da vidimo kako je pre samoizolac­ije odlazila na časove popularne vrste plesa. – Nakon što sam za pesmu „Koban ili savršen“snimila spot u formi vloga, što kod nas niko nije uradio, znala sam da želim da i za sledeći spot uradim nešto jedinstven­o. Tako sam se setila pol densa, htela sam da probam, pokazalo se da mi dobro ide i u mom novom spotu za pesmu „Ubija“videćete kako to sve izgleda.

trendovi u muzici, meni oni ne stoje. Ja imam specifičnu boju glasa koju moja publika voli i ona je moj najveći adut – rekla nam je.

Razvod je bio sporazuman i brz

Zbog profesije bivšeg supruga Slavica je živela u Japanu i Dubaiju, a 2019. potvrdila je glasine da se razvela.

– Kad je dvoje ljudi normalno, savesno, onda se lako dogovore oko svega. Nama je za dogovor trebao minut i po, razvod je bio sporazuman, to govori da je sve prošlo kako treba – ispričala je.

Brak sa Vladom doneo joj je ćerku Viktoriju.

– Svakako da te majčinstvo promeni, kao i trudnoća i porođaj. Svaka majka zna to i ja imam veliko poštovanje

Zanimalo nas je kako se snalazi sa prijateljs­tvima na estradi. Zapravo, ima li ih na javnoj sceni?

– Nemam mnogo prijatelja na estradi, ali ne postoji ni osoba sa kojom ne pričam. Oni sa kojima se družim slični su mom temperamen­tu. Ali tako generalno biramo prijatelje, nebitno je da li su poznate ličnosti ili ne – odgovorila nam je Slavica, čiji se prvi povratak nakon nekoliko godina pauze desio 2018. kada je objavila numeru „Da bih sa tobom ostala“.

Kroz njene pesme publika je mnogo toga saznala o Slavici, a sigurno je i naslutila kakva je pevačica iza scene.

– Ja se ne foliram, to sam što sam. Kada gostujem u emisijama, volim da se šalim i zabavim ljude isto kao i kad se kamere ugase. A s obzirom

Poznata Šapčanka je pevanjem počela da se bavi na pragu dvadesetih, violinu je uzela u ruke sa četiri godine, a pred mikrofon prvi put stala kao šesnaestog­odišnjakin­ja. Završila je osnovnu muzičku školu, odsek klarinet, i srednju muzičku školu u kojoj je pohađala časove teorije.

– Sviranje je bilo deo odrastanja i uvod u ono što sam sada. Svakako mi je pomoglo i pokazalo da su muzika i pevanje nešto čime želim da se bavim. Naravno, ako još imaš talenat za pevanje, onda je to sjajna stvar – kaže Slavica, koja detinjstvo pamti kao srećan i lep period.

– Detinjstvo je bilo drugačije nego što je odrastanje današnje dece. Oblikovalo me je u osobu kakva sam sada i zahvalna sam na svemu što sam prošla.

Jelena R. Milenković

 ??  ?? Violinu je uzela u ruke sa četiri godine, a
završila je i osnovnu i srednju muzičku
Violinu je uzela u ruke sa četiri godine, a završila je i osnovnu i srednju muzičku

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia