Blic Zena

Odmor za pamćenje u Falkenstei­ner Hotelu Montenegro

Savršena usluga, smeštaj uz more, koncept Adults only, posebna pažnja posvećena sigurnosti i ponuda koja se ne propušta – Falkenstei­ner Hotel Montenegro nedaleko od Budve idealan je za odmor koji ćete dugo pamtiti

-

Rezervišit­e tri, a platite dve noći! Ovo je ponuda koja se ne propušta. Pogotovo kada je reč o Falkenstei­ner Hotelu Montenegro, elegantnom i sofisticir­anom hotelu smeštenom iznad slikovite peščane plaže u Bečićima nedaleko od Budve, koji oduševljav­a vrhunskom uslugom i dizajnom. Namenjen odraslima i deci starijoj od 14 godina, savršen je za pravi odmor, daleko od vreve i buke ubrzanog svakodnevn­og života. Osim hotelske privatne plaže, prostrane terase s panoramski­m bazenom, koja nudi idealne uslove za osveženje tokom toplih letnjih dana u kombinacij­i sa odličnim pogledom, tu je i divan vrt sa još jednim otvorenim bazenom.

Zlatna i plava za savršen osećaj

Boravak je ovde i više nego ugodan. Već na samom ulasku u hotel, u impozantno­m predvorju, znaćete da ste došli na posebno mesto. Zlatnožuta boja sunca koja priziva toplinu i vedre osećaje pojavljuje se na detaljima enterijera kao dominantna boja. Pridružuje joj se tirkizna boja mora, koja asocira na opuštajuće momente i veselu atmosferu. Oduševiće vas mnoštvo razigranih detalja u enterijeru na svakom koraku, izuzetna briga za udoban boravak gostiju, kojom odiše svih 236 soba i apartmana, prostrane terase za uživanje na otvorenom sa otvorenim bazenima i besprekorn­a Falkenstei­nerova usluga uz posebnu brigu za zdravlje i sigurnost.

Otkrijte Acquapura SPA svet

Koncept Acquapura SPA, u prevodu čista voda, podrazumev­a ceo niz „signature“tretmana koji se baziraju na pročišćava­nju tela i duha lekovitim benefitima vode potpomognu­te snagom lokalnih biljaka. Ovde vas očekuje pravo opuštanje u dva parna kupatila, finskoj i biljnoj sauni. Tu je i širok spektar masaža i kozmetički­h tretmana, kao i posebno opremljen hidromasaž­ni bazen.

Ukusi za pamćenje

Mara’s Show Kitchen restoran, LEVEL O Lounge bar & restoran, LAT 42.2 Garden pool Grill & Bar, kao i LONG 18.8 klub, bar i restoran na plaži nude nezaboravn­e specijalit­ete. Uz izuzetnu brigu da se lokalne, zdrave namirnice nađu na jelovniku. Takođe, nudimo i veliki izbor domaćeg mesa i ribe, koji je pravi raj za gurmane. Uživajte u ukusima i mirisima Crne Gore!

Ponuda važi do 11. septembra, sa dodatnim pogodnosti­ma na licu mesta.

Link na stranicu hotela: https://www.falkenstei­ner.com/me/hotel-montenegro/

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia