Blic Zena

Udobno i smelo na moj način

LIDIJA VUKIĆEVIĆ

-

1. VELIKA TORBA KAO SPAS

Uvek nosim velike torbe, pa čak i kada nije prilika za njih, jer ne umem sa malim. Osim ruža, ništa ne može da stane. Ova je sportska i savršeno se uklapa u moj način odevanja.

2. VATRENA CRVENA UVEK

Volim koloritne komade, posebno ako na njima dominira crvena boja, pa mi je ova džipsi kreacija među omiljenima.

3. BEZ UDOBNE TRENERKE NIKUD

Trenerke obožavam, kao i farmerice. U njima se osećam skroz komotno. Hedonizam je moj pravac u životu, pa zato želim u svakom trenutku da uživam, baš kao i u garderobi.

4. SAMO DA JE ŽENSTVENO

Haljina koralnih nijansi, koja je napred kraća a pozadi duga, ovog leta mi je bila među omiljenima, jer je lagana, a ženu čini ženstvenom.

5. LANČIĆ SA IMENIMA SINOVA

Možda sam jedna od retkih žena koja ne voli nakit, ili ga retko nosi, valjda zbog bujne kose. Dijamanti i brilijanti mi ne znače baš ništa. Nosim ponekad srebrno-zlatni široki, pločasti prsten na malom prstu i komad koji mi mnogo znači, a to je ovaj lančić sa imenima sinova.

Godinama naša poznata glumica pleni atraktivni­m izgledom. Za nju vreme kao da je stalo, i dalje je simbol ženstvenos­ti i seksepila. Svoju atraktivno­st uvek je umela da istakne, bilo da je elegantno ili ležerno obučena. Voli, kaže, vesele pastelne boje. Haljina ili komplet koje nosi moraju da budu smeliji, osim male crne haljine, koju svaka žena treba da ima. Kada bismo napravili presek onoga što Lidija privatno voli, to bi skoro uvek bile udobne stvari, vedrih, veselih boja i nikako standardno­g kroja. Nama je otkrila

svoju trenutno omiljenu modnu petorku.

 ??  ?? Farmerke često nosi jer joj je u njima najkomotni­je
Farmerke često nosi jer joj je u njima najkomotni­je
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia