Blic Zena

Kako biste pozvale gledaoce da vas gledaju?

- Biljana Stefanović biljana.stefanovic@bliczena.rs

SARA:

Najbolje ste drugarice i, prirodno, mnogo vremena provodite zajedno. U proteklom periodu još više, jer ste zajedno i radile na ovom projektu. Dosadite li ikada jedna drugoj?

DUNJA: U proteklih nekoliko godina, a naročito u 2019, imale smo puno poslovnih obaveza i ređe smo se viđale, tako da je ovaj projekat bio sjajan jer nas je opet spojio, i obe smo bile srećne što radimo i uživamo zajedno.

SARA: Kao što je i Dunja rekla, prošle godine nam obaveze nisu dozvolile da se viđamo i putujemo onoliko koliko smo želele i planirale. Ova emisija je još jedan način da to sve nadoknadim­o. Nisu u pitanju standardna snimanja od po nekoliko sati, već se često vezuje i nekoliko dana van Beograda, tako da je veliko olakšanje što kraj sebe imam Dunju, kao i ostatak ekipe koji je, malo je reći, genijalan.

Sve je više mladih ljudi koji priznaju da televiziju uopšte ne gledaju, a mnogi čak u domu i nemaju televizor. Gledate li televiziju i ako da – šta je ono što ne propuštate na malom ekranu?

SARA: Kad god uhvatim malo slobodnog vremena, volim da se opustim uz neku seriju, film, dokumentar­ac, muzičku emisiju... Bitno je odvojiti vreme za sebe i isključiti se od svega uz neki sadržaj koji vas ispunjava ili jednostavn­o interesuje.

DUNJA: Ja se trudim da u poslednjih nekoliko meseci gledam TV, jer je to trenutak kada se opustiš i ne razmišljaš o problemima. U proteklih nekoliko meseci to je moj trening za opuštanje. Ono što bih izdvojila kao meni baš posebno u

proteklih nekoliko godina jeste serija „Andrija i Anđelka“.

SARA: Čini mi se da tog jednog dana u nedelji nećete morati da idete u teretanu, jer ćete lako dobiti trbušnjake ako se prepustite našim mnogobrojn­im avanturama i smehu do suza (smeh).

DUNJA: Postoje dve grupe ljudi. Jedna je naša ciljna grupa koju ne moramo da animiramo i pozivamo na posebne načine, jer i sami jedva čekaju da vide bilo kakav sadržaj sa nama dvema u glavnoj ulozi. Pogotovo jer od Nove godine nismo bile zajedno ni u jednom videu. Druga ciljna grupa je ona koja možda nije nikada pratila vlogove niti mene i Saru zajedno u videu. Mislim da će za njih to biti pravo otkriće i da će imati prilike da uživaju u nečemu potpuno novom.

Srećne smo što radimo i uživamo zajedno, otkriva Sara

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia