Blic Zena

Jedna od nas: Milica Pavlović „Pevačica“je izazov i po

-

Milica Pavlović o izletu u glumačke vode

Uzbuđena sam zbog glavne uloge u seriji, toliko da su mi na promociji klecala kolena, iako ljudi misle da imam vulkansko samopouzda­nje. Dajem sve od sebe, kao i u svemu što radim, i za ovaj izazov u koji sam se upustila Od prve medijske najave o snimanju domaće TV serije „Pevačica“, sa Milicom Pavlović u glavnoj ženskoj ulozi, u javnosti se ne sleže prašina oko kritika i navijanja da taj projekat uspe. Ova godina našoj pevačici je važna i po tome što obeležava deceniju otkad se vinula među poznate folkpop pevačice na Balkanu. Lavovskim karakterom i energijom dokazala je da je pravi pravcati borac i šoumen sa nadimkom Senjorita.

– Velika mi je čast da igram u seriji sa vrhunskim scenarijom, režijom, glumcima i produkcijo­m. Priča mi se dopala odmah, zato očekujte neočekivan­o! Na setu mi svi pomažu, odlična je radna atmosfera. Po običaju, sve shvatam ozbiljno i sada, kao i u pevačkoj karijeri. Triput sam kastingova­na za film i nisam se raspitival­a za konkurenci­ju. Uloga pevačice Ivane mnogo je ozbiljan korak za mene i svesna sam da su me svi dosadašnji profesiona­lni koraci tu doveli – kaže Milica (29).

Za glavnu ulogu saznala sam tek posle kastinga

Pre početka snimanja saznala je samo imena u timu, ne i radnju i likove. Posle kastinga usledilo je pravo iznenađenj­e.

– Nikad neću zaboraviti dan kad sam počela da čitam scenario, epizodu po epizodu, na terasi svog stana. Javljeno mi je da odlučim prihvatam li ulogu Ivane. Listajući stranicu po stranicu scenarija, uverila sam se da sam počastvova­na glavnom rolom, a ne epizodnom! I tada sam tek osetila ogromnu euforiju i odgovornos­t jer sam odlučila da se upustim u veliki izazov.

Pred prvi dan snimanja, priča, otišla je da vidi kako se radi na setu i da pohvata osnovne glumačke cake.

– Naučila sam šta znači „čuvaj se za krupni kadar“, „klapa“, „replika“... Tada se snimala jedna emotivna scena i videla sam koliko je dobra glumica moja suparnica u scenariju. Rekla sam sebi: „Moraš biti i ti!“ 11. avgust 1991. Horoskopsk­i znak: Lav Poslednji hit: „Papi“, sa šest i po miliona pregleda na Jutjubu

 ??  ?? LIČNA KARTA Datum rođenja:
LIČNA KARTA Datum rođenja:

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia