Blic Zena

Okruglom licu

OBLIK LICA

-

odgovaraju duže šiške koje se nose sa strane.

pristaje sve, birajte između zavesa-šiški, dužih i bujnih ili onih srednje dužine.

Ovalnom licu Četvrtasto lice

voli A-oblik šiški, sa razdeljkom na sredini i u obliku slova A, ili duge šiške sa pramenovim­a sa strane.

Srcoliki oblik

lica idealan je za proređene mekane šiške, duže sa strane i kraće na sredini, ili one kraće. Izbegavajt­e guste.

Izduženi oblik

lica priznaje samo dijagonaln­o ošišane šiške.

Ako je i bilo plastičnih operacija – na Salminom licu se ne vide tragovi istih, a i sama je prošle godine istakla da nije radila botoks niti druge procedure za podmlađiva­nje. Čini se da je tajna njenog dobrog izgleda u genetici, pažljivo osmišljeno­j rutini nege, ali i jednoj korisnoj, zdravoj navici. Naime, lepa Meksikanka je nedavno na svom Instagram nalogu priznala da svako jutro pije sok za lepotu od četiri jednostavn­a sastojka, a potom je i otkrila recept za isti.

Ovaj domaći sok ne samo da pomaže koži da izgleda blistavo i sjajno već ima i niz zdravstven­ih koristi za naše telo i organizam, te podiže energiju. Pravi se lako i jednostavn­o – sve što treba jeste da izmiksate sledeća četiri sastojka:

pri pogledu na njeno mladoliko, lepo lice. Bore su minimalne, sačuvala je jedru i zategnutu kožu, evo i kako

Salma u svom receptu koristi sveže pomorandže. One su dobar izvor ovog vitamina, a takođe jačaju imunitet, blagotvorn­o utiču na probavu i popravljaj­u raspoložen­je.

Glumica potom u sok od narandže dodaje svežu kurkumu – superzačin koji ima blagotvorn­o dejstvo na organizam, kao i lepotu uopšte. Deluje antibakter­ijski i antiupalno.

Ova 54-godišnjaki­nja istakla je da dodaje malo crnog bibera u sok, jer on pomaže telu da brže upije kurkumu. Još jedan plus jeste što ovaj začin ubrzava metaboliza­m.

Ova biljka je neverovatn­o bogat izvor vitamina C i vitamina B12. Sadrži i puno kolagena, ali i podstiče telo da ga proizvodi. Najbolje je da ovu biljku nabavite u obliku ulja i dodate nekoliko kapi u sok.

Čini se da je tajna njenog dobrog izgleda u genetici, pažljivo osmišljeno­j rutini nege, ali i ovoj korisnoj, zdravoj navici

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia