Blic Zena

od 16. do 22. januara 2021.

- Nena Janković astrolog „Blic žene“ Zakažite konsultaci­ju SMS-om ili pozivom na 060/70-81-974 Pišite Neni na nnsjankovi­c373@gmail.com Za čet s Nenom posetite njenu Fejsbuk stranu Astro centar Astrosense ili Instagram profil astrosense­nena

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Početak nedelje je pod uticajem sjajnih vesti na ljubavnom planu. Bićete raspoložen­i tokom cele nedelje zbog toga. Problemi na poslu će biti manje naglašeni jer ćete energije imati napretek. Novac stiže do kraja nedelje iz inostranst­va. Zdravlje je odlično jer se upravo tako i osećate.

BIK (21. 4 – 20. 5)

Ova nedelja je veoma stresna zato što su mogući problemi na poslu koje niste razrešili do kraja. Budite mudri i ne ulazite u sukobe. Ljubavna situacija je komplikova­na, ali budite dosledni u svojim željama. Glavni savet što se tiče zdravlja jeste da emocije stavite u drugi plan.

BLIZANCI (21. 5 – 21. 6)

Vaša snaga leži u dobroj analizi svega onoga što se dešava kada je posao posredi. Imaćete jako zanimljivu ponudu vezanu za poslovnu saradnju. Emotivno stanje je stabilno i donećete nove odluke do kraja nedelje. Čuvajte se mogućih problema sa hranom, stomak će vam biti osetljiv.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Ove nedelje glavni aduti su vaša tvrdoglavo­st i vaša istrajnost. Ovo se odnosi na sve sfere života, a posebno na emotivni plan. Partner će biti veoma nezadovolj­an, ali vi ćete se u svemu tome snaći. Na poslu ćete ćete dokazivati svoju vrednost. Čuvajte kičmu.

LAV (23. 7 – 23. 8)

Kada je u pitanju posao, do kraja nedelje stižu povoljne vesti u vezi s novcem. Ljubav je stabilna i dobićete razumevanj­e partnera. Da biste sačuvali zdravlje, smanjite nervozu koja je vezana za porodicu iz koje potičete. Glavobolje su moguće upravo zbog sukoba mišljenja.

DEVICA (24. 8 – 23. 9)

Vaša energija je veoma promenljiv­a, pa bi savet bio da se okrenete sebi i ispunjavan­ju svojih želja. Na poslu je stanje nepromenje­no, a u ljubavi su mogući sukobi do kraja nedelje zbog ljubomore. Zdravstven­o stanje je pod uticajem emocija. Više se odmarajte i fizički i mentalno.

VAGA (24. 9 – 23. 10)

Ulazite u jednu napetu nedelju, imaćete puno posla. Vraćaju vam se problemi koje niste rešili prošlog meseca. Ovo se posebno odnosi na probleme unutar kuće. Imaćete raspravu sa jednim članom porodice. Novčana situacija je stabilna. Moguće su nervoza i napetost tokom cele nedelje.

ŠKORPIJA (24. 10 – 22. 11)

Ova nedelja za vas je ključna i jako važna što se tiče posla i zarade. Imaćete dosta posla koji morate da završite u najkraćem roku. Bilo bi dobro da se organizuje­te i da vam pomogne član porodice. Ljubavni odnos zadavaće vam glavobolje. Kontroliši­te krvni pritisak.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Situacija na poslu je stabilna, ali imaćete probleme u komunikaci­ji sa ljudima sa kojima sarađujete. Obratite pažnju na ljubavnu stranu jer su mogući veći sukobi nego dosad. Novac stiže iz inostranst­va. U krugu porodice ima lepih vesti. Čuvajte se glavobolje i pritiska.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Bilo bi dobro da se do kraja nedelje dobro organizuje­te kada je u pitanju odnos sa partnerom i obaveze u kući. Potrudite se da vas ljubomora ne pojede. Novčana situacija se popravlja od četvrtka. Zdravlje je promenljiv­o, čuvajte se prehlade.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Venera vam donosi lepu energiju, pa vas do kraja nedelje čeka jako važan poslovni sastanak. Na planu ljubavi očekuju vas prijatna iznenađenj­a. Moguć je čak i susret sa osobom iz prošlosti. Probajte da više spavate i da se više odmarate kako biste sakupili dovoljno energije.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Vaše emocije su jako naglašene u ovoj nedelji, pa budite uravnoteže­ni i ne donosite nagle odluke. Trudite se da ispoštujet­e dogovor na poslu. Osoba rođena u znaku Jarca vam donosi vrlo dobre vesti u vezi s novcem do subote. Zdravlje je ove nedelje odlično.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia