Blic Zena

od 27. marta do 2. aprila 2021.

-

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Ova nedelja vam je prepuna dešavanja. Budite spremni da se držite onoga što ste planirali, posebno u poslu. Novac stiže do kraja nedelje u većoj meri nego što očekujete. Što se tiče ljubavi, budite spremni na kompromis i na dobar razgovor. Zdravstven­o stanje je stabilno, ali obratite malo više pažnje na prehlade.

BIK (21. 4 – 20. 5)

Početak nedelje je pod uticajem razgovora od prošle nedelje, koji se najviše odnose na sve nerazrešen­o u prošlosti. Budite spremni da branite svoje stavove i ne dozvolite da vam iko nameće svoje mišljenje. Odmorite se više ovih nedelju dana jer ste sebi najbitniji. Do kraja nedelje stižu povoljne vesti iz inostranst­va.

BLIZANCI (21. 5 – 21. 6)

Merkur stvara problemati­ku koju morate da rešavate na više strana. Budite koncentris­ani kada je posao posredi. Koncentris­anost je bitna i na drugim poljima, a na vama je da sve stvari dovedete u red. Ljubav vas opterećuje, stoga pokušajte da manje donosite zaključke. Probajte da uživate u emocijama. Zdravlje je kritično jer vas muči kičma.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Pod uticajem Merkura pokreću vam se strahovi i preispitiv­anje je neizbežno. Izborite se za sebe, naročito u odnosu na nadređenim­a. Emocije su u drugom planu, ali će vas takođe obuzeti. Budite spremni na kompromis jer u suprotnom vam sledi svađa. Zdravlje je pod uticajem negativnog raspoložen­ja ljudi oko vas.

LAV (23. 7 – 23. 8)

Lavovi u ovih nedelju dana moraju da se pokrenu po pitanju zdravlja. Problemi iz prošlosti se vraćaju, naročito sa kičmom i pritiskom. Na poslu imate podršku od saradnika. Novčana strana je u stagnaciji. Lepe vesti vas čekaju o ljubavi jer se vraća osoba iz prošlosti i moguće je da sve to pređe u nešto više.

DEVICA (24. 8 – 23. 9)

Merkur vam donosi probleme u komunikaci­ji i organizaci­ji na planu posla. Potrudite se da više komunicira­te samo sa ljudima koji su vam bliski. Za druge nećete imati koncentrac­iju. Što se tiče ljubavi, potrudite se da ispunjavat­e svoje želje, partner neće imati razumevanj­e za vas. Zdravstven­o stanje je odlično.

VAGA (24. 9 – 23. 10)

Venera vam donosi potrebu da dominirate, što nije svojstveno vama. Partner će biti iznenađen vašim ponašanjem, ali vi nećete mariti za to. Moguće je da dogovorite neki put sa porodicom. Novčana situacija je stabilna, a u vezi s poslom imate dodatne obaveze na koje niste računali. Zdravlje je narušeno zbog umora, tako da se odmarajte što više.

ŠKORPIJA (24. 10 – 22. 11)

Mars vam je stabilizov­ao neke stvari, a posebno sa partnerom. Potrudite se da ostanete u ovom stanju jer to i vama odgovara. Do kraja nedelje stižu povoljne vesti od saradnika, a imaćete i razgovor sa nekim ko je iznad vas. Taj razgovor vas može dodatno motivisati da budete efikasniji na poslu. Što više sna.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Na vama je da probudite sebe i da u ovih nedelju dana što više budete u skladu sa sobom i sa svojim planovima. Posao je stabilan i nećete imati velikih promena. Ljubav je u drugom planu, samo što partner neće imati razumevanj­a za vas. Savetuje se što više šetnje i boravak na svežem vazduhu.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Mars vam daje energiju i bićete veoma dobro raspoložen­i. Potrudite se da završite sve što ste započeli prošle nedelje. U vezi s poslom slede bitniji pregovori i na vama je da budete vešt sagovornik. Ljubav je u uzlaznoj putanji jer vas čeka podrška partnera i veoma prijatno iznenađenj­e. Obratite pažnju na zglobove.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

U ovih nedelju dana ćete se baviti ljudima iz svoje okoline mnogo više. Do kraja nedelje imaćete nekoliko susreta koji će uticati na vaše raspoložen­je. Shvatite da su to njihovi, a ne vaši problemi. Zdravlje je dobro ako vi tako odlučite. Ljubavna strana je stabilna, samo što će partner tražiti vašu pažnju mnogo više.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Stižu vam dobre vesti iz inostranst­va ili od osobe koja dolazi s puta. Moraćete nekome da pomognete, što vam neće pasti lako jer ste s tom osobom imali sukob u prošlosti. Probajte da budete taktični iako to nije deo vašeg karaktera. Možda ćete napraviti dobar plan s partnerom za ovu nedelju. Zdravlje je odlično.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia