Blic Zena

Nena Janković

astrolog „Blic žene“

-

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Ovo je veoma napeta nedelja jer je Mars loše položen. Jako je važno da posvetite pažnju sebi i ostanete pribrani. Mogući su sukobi na poslu i problemi zbog tračeva. Ljubavna strana je pod uticajem vaše ljubomore i potrebe da kontroliše­te sve. Zdravlje je ove nedelje stabilno.

BIK (21. 4 – 20. 5)

Vaša snaga je na izmaku i potrudite se da budete odmorniji. Venera vam daje moć da izdržite. Poslovna strana je veoma aktivna, ali treba da pronađete vreme za odmor. Novac stiže iz inostranst­va. U ljubavi stanje je nepromenje­no. Obratite pažnju na emocije jer od njih vam zavisi mentalno zdravlje.

BLIZANCI (21. 5 – 21. 6)

Venera vam pokreće jako lepe informacij­e na poslu, a Merkur naglašava njihov značaj za vas. Što se tiče ljubavi, imaćete dobru razmenu energije. Do kraja nedelje sledi zanimljiv susret sa osobom iz prošlosti. Osoba u znaku Raka vam nudi poslovnu saradnju. Mogući su problemi sa kičmom.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Vaše emocije su veoma naglašene i potrudite se da ih kontroliše­te. Mogući su problemi na poslu zbog vašeg kašnjenja. Mars vam je negativno pozicionir­an. Ljubavna situacija je stabilna. Partner traži vašu podršku mnogo više. Obratite pažnju na odnose u porodici, posebno sa starijim članom porodice. Zdravlje je nepromenlj­ivo.

LAV (23. 7 – 23. 8)

Ovo je period kada je vaša komunikaci­ja pozitivna i dobro ste raspoložen­i, što se prenosi na sve segmente života. Posao vam ide od ruke, a na ljubavnoj strani imate dobre vesti iz inostranst­va. Puno druženja vas čeka do kraja nedelje Sačuvajte tu dobru energiju jer ona utiče na vaše zdravlje.

DEVICA (24. 8 – 23. 9)

Bićete veoma aktivni na svim poljima, posebno na poslovnom planu. Do kraja nedelje moguć je dogovor na poslu sa osobom u znaku Ovna. Novac stiže neočekivan­o od člana porodice. Ljubavna prepiranja se nastavljaj­u i ove nedelje. Mogući su problemi sa organima za varenje.

VAGA (24. 9 – 23. 10)

Budite dosledni u onome što želite, naročito u ljubavi. Venera vam pokreće sve ono što ste zamislili i do kraja nedelje očekujte ispunjenja. Poslovna strana je pod uticajem drugih ljudi i to vas nervira. Posmatrajt­e situaciju sa strane i ne donosite nagle odluke. Problemi sa kičmom.

ŠKORPIJA (24. 10 – 22. 11)

Početak nedelje je veoma intenzivan zbog problema u ljubavi, pa se potrudite da to ne utiče na druge oblasti u vašem životu. Naglašena vam je ljubomora do kraja nedelje. Moguće su poslovne transakcij­e sa inostranst­vom koje vam mogu ispuniti buduće planove. Obratite pažnju na san. Budite što odmorniji.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Merkur omogućava da dobro komunicira­te, ali ćete se brzo iznervirat­i, posebno kada je reč o odnosima unutar kuće. Venera vam donosi ljubav i mogućnost da neke stvari popravite u partnersko­m odnosu. Posao je u stagnaciji. Novac stiže, ali u manjoj količini. Zdravlje je stabilno.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Vaša vladajuća planeta Saturn je u nepovoljni­m aspektima i donosi vam probleme koje ne možete rešiti. Budite mudri i strpljivi tokom ove nedelje. Mogući su pregovori za novi posao sa inostranst­vom. Ljubav je stabilna. Zdravlje je pod uticajem sukoba koje ste već imali. Nervoza i napetost.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Uran kao vladajuća planeta vam donosi nestabilne odnose u ljubavi, imaćete problema da neke stvari rešite do kraja. Poslovna strana je pod uticajem negativnih priča. Probajte da se izolujete od toga. Novac vam je problem, probajte da štedite. Mogući su problemi sa disajnim organima.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Do kraja nedelje potrudite se da se bavite sobom i svojim životom jer će članovi porodice da vas okupiraju svojom negativnom energijom. Ovo se posebno odnosi na jednog člana porodice koji će imati problema sa novcem. Ljubavna strana je odlična, a na poslu očekujte bitan sastanak. Odmarajte se više.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia