Blic Zena

Na šta smo zdravom životu i promociji na Instagramu spremne za dobar izgled

-

Estetske korekcije jedni podržavaju, drugi im se apsolutno protive, a u „Blic žena studiju“Kristina Davidović, doktorka u oblasti estetske i antiejdžin­g medicine, Maja Dimitrijev­ić, fitnes instruktor­ka, i Anastasija Grujić, influenser­ka, iz svog ugla pričaju kako do savršenog izgleda bez preterivan­ja u bilo čemu

Dok jedni smatraju da ne treba dirati u prirodne procese, prekidati ih ili usporavati, naročito kada je starenje u pitanju, da ne treba korigovati lice po šablonu i trenirati na aparatima umesto da se pošteno oznojite u teretani, drugi su apsolutni pobornici pogodnosti koje su nauka i medicina donele. A šta kažu naše gošće, kako brane svoju struku, da li dr Kristina Davidović može da reši svaki „problem“i promeni sve što bismo želeli, ili oni koji nisu zadovoljni izgledom moraju da kontaktira­ju i Maju Dimitrijev­ić za savet o ishrani i vežbama, ali i koliko javne ličnosti moraju voditi računa o izgledu i kojim bjuti trikovima za negovan izgled pribegava Anastasija Grujić, čućete u subotu 14. januara u 18.15 h u emisiji „Blic žena studio“sa Jelenom Isaković na Blic televiziji. Ukoliko propustite premijeru, repriza je nedeljom u 11.15 h.

Bićemo i zanimljivi i edukativni, a otvorićemo i temu o promovisan­ju poslova putem društvenih mreža i o tome koji trikovi mogu da povećaju vidljivost našeg biznisa u virtuelnom svetu.

GDE DA GLEDATE BLIC TV

Blic TV je dostupan na svim platformam­a i aplikacija­ma MTS i IRIS TV u Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

SRBIJA: IRIS TV kanal 115; Supernova kanal 15; m:SAT kanal 15

BIH: mTel IPTV kanal 15; Supernova i Logosoft kanal 14; m:SAT u Rep. Srpskoj kanal 7; m:SAT u Federaciji kanal 14

CRNA GORA: kablovski paket kanal 26; m:SAT kanal 27

 ?? ?? Emisija „Blic žena studio“sa Jelenom Isaković
Emisija „Blic žena studio“sa Jelenom Isaković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia