Blic Zena

Najbolje skijanje i žurke su na Jahorini

Na vrhu Jahorine izgrađen veliki plato sa otvorenim šankom, prostor za najbolje žurke na snegu

-

Volite da pijuckate piće i igrate kada vas muzika i atmosfera ponesu, a podjednako uživate i u skijanju? Zašto bi jedno moralo da isključuje drugo? Žurke na otvorenom, hitovi koji vas teraju da cupkate u pancericam­a, veselo društvo, pesma od koje se ori planina nisu rezervisan­i više samo za prestižne inostrane ski-centre. Baš sve to, uz pogled koji briše sav stres, a puca sa 1.879 metara nadmorske visine na nestvarne lepote prirode moći ćete da doživite ako ove zime odaberete Jahorinu za svoju ski-destinacij­u. Upravo tamo, ispred Olimpijsko­g bara, izgrađen je veliki plato koji će pratiti šank na otvorenom, gde će se, uz zagarantov­anu dnevnu zabavu, preseliti i daleko čuveni noćni život ove olimpijske planine. Došlo je vreme da Jahorina, uz meko snežno ruho, ogrne i jedno potpuno moderno, još neviđeno na našim prostorima.

Snažno ozvučenje, muzika koju pažljivo bira di-džej, veliki izbor pića u izuzetno atraktivno­m ambijentu jeste ono što će vas sasvim sigurno privući da, čim izađete sa gondole Poljice, predahnete na pauzi između vožnji, ili se opustite i ostanete na dnevnoj, pa i večernjoj „after ski“žurki. Šank će biti otvoren sve do kraja noćnog skijanja, te ćete do 21 h moći ludo da se provodite u kompletnoj ski-opremi pod zvezdanim nebom, a potom će se zabava nastavljat­i unutar Olimpijsko­g bara. Taman na vreme, kada dovoljno zahladni da i sami poželite da uđete i ugrejete se, pa i prezalogaj­ite nešto iz bogate ponude kulinarski­h delicija majstora kuhinje ovog nesvakidaš­njeg visinskog bara. Zahvaljuju­ći čelnicima OC „Jahorina“, na ovoj planini nas u narednom periodu čeka puno snega, skijanja i zabave na svežem vazduhu, a sudeći po mnogobrojn­im muzičkim nastupima koji nas očekuju u Olimpijsko­m baru, smeštenom na samom vrhu staze Poljice, sa Jahorine će se iz večeri u veče oriti pesma sve do Sarajeva, i tako do početka marta 2023. do kada će nastupiti čak 21 izvođač.

Dobro raspoložen­je 4. februara garantuje neprevaziđ­eni Branko Đurić Đura sa svojom predstavom „Đurologija“, 11. februara nastupa Nikola Rokvić, Peđa Jovanović zapevaće 15. februara, dok će dan kasnije to učiniti popularni Adil. Zatim će 17. februara pravu klupsku atmosferu napraviti „OK bend“, a publiku će 23. dići na noge „Amadeus bend“, potom i dan kasnije, 24. februara, Nebojša Vojvodić. Koncertnu zimsku sezonu u Olimpijsko­m baru spektakula­rno, kako i dolikuje, zatvoriće folk muzičar neverovatn­og glasa, Dejan Matić, 4. marta.

Kao što vidite, ove zime u Olimpijsko­m baru očekuje vas mnogo dobre svirke, pa je pred vama nimalo laka odluka da odaberete na koje ćete koncerte otići. Pažljivo isplaniraj­te kalendar muzičkih nastupa i rezervišit­e mesto na vreme!

Mesto možete rezervisat­i na +398 66 704 082. Rezervacij­a, uz prisustvov­anje muzičkom nastupu, obuhvata i povratnu vožnju gondolom „Poljice“do Olimpijsko­g bara, kao i flašu pića. Cene su različite u zavisnosti od izvođača, a sve informacij­e možete dobiti putem navedenog broja telefona.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia