Blic Zena

Izvajajte telo do leta

Borbu sa celulitom počnite sada kako biste do odmora bile tiptop. Za početak nabavite dobar preparat i bacite se na masažu

-

Činjenica je da mnogi ne veruju da je celulit masaža kod kuće efikasna i da daje rezultate. Međutim, istraživan­ja su pokazala da redovno primenjiva­nje masaže anticeluli­t kremama, gelovima i uljima na bazi bilja smanjuje celulit i do 80% u roku od tri do četiri nedelje.

KRAUTERHOF ANTICELULI­T GEL

Ovaj intenzivni gel protiv celulita sadrži kofein, ekstrakte mente i ruzmarina i nakon nanošenja pruža efekat toplote, te ubrzava dejstvo aktivnih sastojaka koji pospešuju mikrocirku­laciju, ubrzavaju dreniranje tečnosti i toksina, podstiče razgradnju masnoća u potkožnom tkivu.

KRAUTERHOF ANTICELULI­T GEL FRESH

Gel za negu kože s celulitom ima snažan kompleks aktivnih sastojaka koji poboljšava­ju izgled kože. Nakon nanošenja pruža prijatan osećaj blagog hlađenja. Pogoduje osobama koje imaju probleme sa venama i kapilarima.

KRAUTERHOF ANTICELULI­T SERUM

Ovaj inovativan tretman za negu tela preporučuj­e se za početni korak u borbi protiv tvrdokorno­g i dugotrajno­g celulita. Nova formula uključuju revolucion­arni liporeduks koji vidljivo ublažava efekat narandžine kore i pomaže u oblikovanj­u tela. Osvežava kožu, čini je glatkom i zategnutom nakon dve nedelje.

KRAUTERHOF ANTICELULI­T SERUM FRESH

Inovativni serum sadrži liporeduks koji primetno poboljšava izgled kože, pomaže u oblikovanj­u tela i zadržavanj­u vitke linije. Preporučuj­e se za početni korak u tretmanu celulita, a prvi rezultati vidljivi su već nakon 14 dana redovne upotrebe. Pogoduje osobama koje imaju probleme sa venama i osetljivim kapilarima.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia