Blic Zena

Podelili smo još 3 nagrade

U drugom kolu nagradne akcije koju organizuje­mo sa kompanijom „Forma Ideale“obradovali smo još troje dobitnika i njihove porodice

-

Radmila Mitrović, Beograd HVALA ŠTO STE NAM OSTVARILI SAN

„Moje ćerke tinejdžerk­e i ja smo odlučile da igramo vašu nagradnu igru jer smo sebe već videle u ovoj ljuljašci“, napisala nam je Radmila.

– Sanjarile samo kako udobno uvaljene uživamo u opuštajući­m razgovorim­a ili čitamo neko omiljeno štivo. Zato smo vam i poslale pesmicu koja je posebno napisana za vas. Beskrajno hvala „Formi Ideale“i „Blic ženi“što ste učinili da nam se ovaj san ostvari – obradovala nas je Radmila ovim rečima.

Dragana Mazur, Vrbas MOM SUPRUGU JE ROĐENDAN

„U nagradnoj igri sam odlučila da učestvujem jer se mom suprugu baš dopala ova ljuljaška, a i rođendan mu je, pa rekoh, hajde da okušam sreću“, Dragana je imala motiv više da se prijavi za našu akciju.

– Do neba hvala „Blic ženi“i „Formi Ideale“što su mi omogućili da ovom divnom ljuljaškom iznenadim supruga Vladimira. Kada je nagrada stigla, svi smo bili oduševljen­i, a sin Aleksa (13) i ćerka Elena (8) najviše – rekla nam je na kraju.

Dajana Santrač, Kragujevac BIĆE OTIMANJA OKO LJULJAŠKE

„Želim puno uspeha organizato­rima ove nagradne akcije uz nadu da ćemo se moji ukućani i ja od ovog proleća baškariti kao carevi u našem dvorištu“, ponadala se Dajana, a mi smo joj uslišili želju.

– Želim da se svima zahvalim što ste mi pozivom ulepšali dan, a verujem da će ova nagrada ulepšati leto i meni i mojoj porodici. Znajte da će biti otimanja oko ljuljuškan­ja, ali ga jedva čekamo. Inače, ovo je moja prva nagrada i još ne mogu da verujem da sam je osvojila – bila je oduševljen­a Dajana.

 ?? ?? POSLE
POSLE
 ?? ?? POSLE PRE
POSLE PRE
 ?? ?? POSLE
POSLE
 ?? ?? PRE
PRE
 ?? ?? PRE
PRE
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia