Blic

A ZA NOVU GODINU U DRUŠTVU SVETSKE ZVEZDE Snimala bih sa Stivenom Sigalom

BEOGRAD - Obožavam ga. Volim njegove filmove, kao i cela moja porodica - kaže pevačica koja će sa poznatim glumcem nastupiti u novogodišn­joj noći.

- FILIP JOVANOVIĆ

- Drago mi je što je došao da nas poseti. Beograd je oduvek bio grad otvorenog srca, jedan kosmopolit­ski grad koji je sve svoje goste zaista dočekao raširenih ruku - priča za „Blic“Lepa Brena.

Na pitanje da li bi pristala da glumi sa Stivenom Sigalom, Brena kroz smeh kaže da bi, ali bi ipak volela da više glumi u drugom žanru, nešto potpuno drugačije od onoga što ovaj holivudski glumac snima.

- Pa ja nisam tako ozbiljna glumica. On snima ove filmove koji su akcioni, ima malo krvi i bitke. Ja ću da snimam muzičke komedije, to je jednostavn­o moj fah - smejući se kaže Brena.

Ona dodaje da joj je drago što će novogodišn­ju noć provesti u Beogradu.

- Biće to živ i veoma intenzivan nastup. S obzirom na to da će biti hladno, pevaćemo brže numere da bismo se zagrejali. U 2016. ćemo da uđemo sa dobrom i pozitivnom energijom, jer je ona veliki podsticaj za ono što čovek hoće da napravi u životu. Uvek se kaže: prvo morate da očistite vaše misli, da postavite ciljeve, ali morate da imate dobru energiju. Ući ćemo vrlo emotivno, ali sa pozitivnom energijom - kaže Lepa Brena.

Pevačica se nedavno vratila iz Amerike, gde je boravila sa suprugom Bobom i Filipom Živojinovi­ćem kod sina Stefana, koji je diplomirao pre nekoliko dana.

- Bili smo ponosni na Stefana što je diplomirao pre roka. Deca bogatih i uspešnih su uglavnom razmažena, što kod nas nije slučaj. Mi smo srećni što su se naša deca u pravo vreme odvojila od nas - kaže Brena.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia