Blic

NOVIĆ KOD POPOVIĆA I UŽIVA I ZARAĐUJE

- S. A. - J. V.

A da plaća, plaća, bogami i to dobro! To mogu svi da kažu. Mi smo se ovde odlično zabavili večeras, prava poslastica od posla a - iskreno priznaje e glumica. A ekipii “Grandove” produkcije, kcije, ponovo se pridružio ružio i Andrija Kovač. Popularni Hrvoje iz “Kursadžija”. On je napustioio “Kursadžije” pre nekolikoko godina.

POPOVIĆ JE

ZNAM JA DA SE OVAKVA SNIMANJA OTEGNU I NA CELU NOĆ. A MI SMO ZAVRŠILI ZA DVA SATA, KAŽE JELICA

LISOVIĆLIS­OV

Tek da bi ostali ozbiljno shvat shvatili, ukoliko do sada nisu, „lik i delo” Kristijana Go Golubovića, i da s njim „nem „nema zezanja”, sinoć je on još jed jednom izabrao drastičan način da pokaže ko je „alfa” u Lisoviću, pa je i izašao i polio se ledenom vodom vodom.

Do Dok bi za neke ovo bio pravi dokaz ludosti, za Kristijana, ali i za ve većinu farmera, kupan kupanje u dvorištu usred zime dokaz je hrabrosti, muže muževnosti i odva odvažnost i . Falilo je samo još da Kristijan, pošto se ispolivao kofom ledene vode, krene da se udara rukama po grudima,gr baš kao što je radio i Sami dok je bio živ.

Tač Tačnije, dvojica naprasno veliki velikih prijatelja Kristijan i Milo Miloš prvo su malo igrali fudba fudbal u dnevnoj sobi, ali kako to nije bilo dovoljno inspir inspirativ­no, bivšem robijašu p pala je na pamet jedna fanta fantastičn­a ideja: zašto se ne bi kupali napolju? Naravno ravno, Kristijan je svečano otvorio kupanje, pa dok je gutao knedle od hladnoće, poručio je zadruzi da posle ovoga očekuje i nagradu. U nedostatku ideja, ili u želji da dosegne Kristijano­ve visine, i Miloš se upustio u avanturu. On se doduše samo poprskao. Sve je fotkala Tamara, koja se posebno zabavila. Kristijanu zaista treba isplatiti neke novce za podvig, jer će mu sigurno trebati za lečenje upale pluća, a možda i glave.

 ??  ?? JEDAN OD NAJVEĆIH PROFESIONA­LACA S KOJIMA SAM RADILA.
Da bi dokadokaza­li svoju muškmuškos­t, Golubović i RadičRadič­ević se polivali vodovodom usred noći.
JEDAN OD NAJVEĆIH PROFESIONA­LACA S KOJIMA SAM RADILA. Da bi dokadokaza­li svoju muškmuškos­t, Golubović i RadičRadič­ević se polivali vodovodom usred noći.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia