Blic

KOJE METODE KORISTI TERAPEUT PARTIZANA

-

KONCENTRAC­IJA PREDUTAKMI­CU UZ PLAMEN SVEĆE PSIHOLOŠKA PRIPREMA UZ „ČIK POGODI“NA PAPIRU ULAZAK U SVLAČIONIC­U KOD IGRAČA U MINI SUKNJI

Igrači su šokirani. Naročito stajlingom gospođe Beronje. Ona dolazi u svlačionic­u u kombinacij­ama koje otkrivaju previše.

Fudbaleri se ne bune. Svaki problem prećute, kao i dosad. Sve su to, uglavnom, dobri momci i razloge za rezultatsk­i debakl ne treba tražiti u njima.

Gospođi Beronji Partizan je prvi posao što se tiče mesta psihoterap­euta, za koji je završila kurs u Novom Sadu. Upravo iz Novog Sada i kompanije „Informatik­a“, u kojoj je Miroljub Puškić bio izvršni direktor, datira poznanstvo ovog tandema koji radi u Partizanu. Puškić je i doveo Beronju u klub iz Humske. A lajfkouča je preporučio Partizanu Budimir Vujačić, nekadašnji fudbaler crno-belih.

Puškić je pre Partizana radio sa mlađim kategorija­ma u OFK Hajduku iz Novog Sada. Pre toga bio je zaposlen u „Srbijagasu“- odsek za ljudske resurse, kao i u pomenutoj „Informatic­i“. Puškić je magistrira­o na ECPD-u, Univerz Univerzite­tu za mir Ujedinjeni­h nacija.

Puškić im ima dobru biografiju. Al Ali njegov učinak u Parti Partizanu nije za pohvalu. Ne Nema napretka u timu - zaostatak za Zvezdom je povećan (26

bodova). Fudbaler minhenskog Bajerna David Alaba peti PUT UZASTOPNO je proglašen za najboljeg igrača Austrije. Levi bek ima tek 23 godine, a ove godine je zabeležio 20 nastupa u svim utakmicama. Dnjepar se suočava sa izbacivanj­em iz evropskih takmičenja. Da bi izbegli sankciju, čelnici kluba iz Dnjepropet­rovska do sledećeg meseca moraju DA UPLATE 1,7 MILIONA

EVRA. Odbojkašic­e Spartaka nisu uspele da se plasiraju u četvrtfina­le Kupa CEV, pošto je u osmini finala bolja bila rumunska Stinca sa 3:0. RUMUNKE su SLAVILE iu Subotici sa 3:1.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? PSIHOLOG ZARADIO CRVENI KARTON
PSIHOLOG ZARADIO CRVENI KARTON

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia