Blic

Lalatović: Dinamo veliki, mi još veći

- NOVI SAD - M. Stanić

Vojvodina večeras (20 časova) igra prvi meč trećeg kola kvalifikac­ija za Ligu Evrope protiv Dinama iz Minska u Novom Sadu.

Nenad Lalatović, šef stručnog štaba novosadski­h crveno-belih, kaže da Vojvodina spremno dočekuje Beloruse, kao i da je atmosfera u timu dobra.

- Igračima sam rekao da oni jesu veliki klub, ali da nisu veći od nas. Nećemo srljati, ovo je dvomeč, ali hoćemo pobedu na domaćem terenu. Bili bismo zadovoljni da ne primimo gol i da onda ne moramo da jurimo rezultat u drugoj utakmici - rekao je Lalatović.

Dinamo iz Minska je jedna od dve najpoznati­je beloruske ekipe. Od raspada Sovjetskog Saveza osvojili su sedam titula u domaćem prvenstvu i tri puta su bili pobednici nacionalno­g kupa. Jedan od većih uspeha im je i učešće u Ligi Evrope 2014. godine.

Voša u meču sa ekipom iz Minska neće moći da računa na Bogdana Planića, koji je predstavlj­en kao najnovije pojačanje.

- Dobili smo sjajnog igrača, imao sam priliku da ga treniram u Zvezdi i pratio sam ga poslednjih godinu dana. Vojvodina je i ranije htela da dovede Planića i drago mi je što smo uspeli da realizujem­o ovaj transfer - dodao je Lalatović.

Novi igrač Vojvodine je zahvalio upravi i dodao da će se truditi da opravda poverenje.

- Drago mi je što sam tu. Vojvodina je klub s velikom tradicijom i već je dugo među prva tri tima u Srbiji - kazao je Planić.

 ??  ?? PREKO BELORUSA DO LIGE EVROPE: Fudbaleri Vojvodine
PREKO BELORUSA DO LIGE EVROPE: Fudbaleri Vojvodine
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia