Blic

IZA SCENE OVO NISTE ZNALI...

JELISAVETA SE NE ODVAJA OD KUČETA

- F. J. F. J. F. J. Lj. T.

Mladi glumac Aleksandar Radojićić zajedno s kolegom i prijatelje­m Andrijom Miloševiće­m uživa na Adi Bojani. Za razliku od Miloševića, koji se „sunča“u majici, Radojičić se na radost devojaka skinuo i pokazao svoje mišiće. Pevačica i supruga densera Đoleta Đoganija - Vesna pokazala je svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram Atraktivna plavuša uživa sa suprugom u Crnoj Gori. Glumica Jelisaveta Orašanin ne odvaja se od svog kućnog ljubimca i redovno ga šeta. Njihova omiljena destinacij­a je Dorćol, gde žive, a redovno idu i na Kalemegdan, gde ljubimac može da trči. Inače, Jelisaveta je veliki ljubitelj pasa, PRŠTE POLJUPCI NA JAHTI: DEJO I JELENA SVETI STEFAN Sportska legenda posle razvoda od supruge Valentine skrasio se kraj Jelene, koja ga izgleda čini izuzetno srećnim i zadovoljni­m muškarcem. Kako je ona znatno mlađa od njega, tako se Dejo kraj nje oseća kao pravi mladić. Naša ekipa je uspela da ih fotografiš­e na jahti, a Dejo je pravio vratolomij­e i bio u formi na kojoj mogu da mu pozavide mnogo mlađi muškarci.

- Jelena i Dejo super funkcioniš­u. Kao i prošle godine, leto uglavnom provode na Crnogorsko­m primorju, gde Dejo ima i svoju jahtu, izlaze na večere, idu u klubove, ne kriju svoju vezu i to koliko se vole. Jelena je upoznala i Dejovu decu, koja su je odlično prihvatila - kaže za „Blic“izvor blizak fudbaleru. FUDBALSKU LEGENDU U CRNOJ GORI SVI POZNAJU

 ?? Foto:V.Lalić ?? RADOJIČIĆ SE RAZGOLITIO VESNA POKAZALA ZANOSNO TELO Legendarni Dejan Savićević s devojkom Jelenom Babić uživa na svojoj jahti.
Foto:V.Lalić RADOJIČIĆ SE RAZGOLITIO VESNA POKAZALA ZANOSNO TELO Legendarni Dejan Savićević s devojkom Jelenom Babić uživa na svojoj jahti.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia