Blic

Grujić se ne seća poraza od Čelsija

-

Marko Grujić zadobio je potres mozga u prijateljs­kom meču između Čelsija i Liverpula (1:0), koji se odigrao u kalifornij­skom gradu Pasadeni. Grujićev odličan zalet u Liverpulu, i par odličnih partija začinjenih golovima, pokvario je Bertran Traore, vezista Čelsija. Ali odavno je kristalno jasno da kada igraju “plavci” i “crveni”, nema prijateljs­kih utakmica.

- Moj najveći problem posle ove utakmice je što je Grujić u bolnici. Ne može da se se seti ničega! Nije to baš sjajno za momka koji je u situaciji u kojoj je on istakao je Jirgen Klop, trener Liverpula.

Srpski derbi, odigran preko Atlantika, obilovao je žestinom i grubim startovima. Posle jednog takvog, vazdušnog sa Traoreom, Grujić je ostao na travi.

- Nadam se da nije ništa ozbiljno, ali on je mlad igrač i nije dobro kada se nađe u ovakvoj situaciji. Dueli poput ovog se dešavaju - jasan je nemački stručnjak.

Grujić već neko vreme prolazi kroz nešto što se može okarakteri­sati kao ubrzani kurs Premijer lige. Mladi as, dakle, kako se bliži start šampionata, sve je izloženiji beskrupulo­znim startovima rivala, koji za Engleze nisu ništa novo. - Nije bilo namere, ali svejedno, ovo što se desilo Marku nije dobro za nas - poručuje Klop.

Grujić je jučerašnji dan proveo u bolnici na ispitivanj­ima, a u Liverpulu su posumnjali da se radi o potresu mozga pošto je jedan od simptoma upravo kratkotraj­na amnezija.

- Povrede se dešavaju i na pripremama. Da, dešavaju se. Na nesreću, desila se sada nama - podvukao je Klop.

Grujića su izveli sa terena u 43. minutu, a nije se ni vraćao u igru. Počev od drugog poluvremen­a, i zvanično je bio zamenjen.

 ??  ??
 ??  ?? NA TERENU MOŽDA PROTIV BARSE
NA TERENU MOŽDA PROTIV BARSE

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia