Blic

MARKOVIĆ: SPREMNI ILI NE, SRCE NA TEREN

BEOGRAD Generalnu probu za Rio, „orlovi“počinju večeras (23) duelom s „trikolorim­a“. Već smo ih dobili dva puta pre mesec dana, vreme je za het-trik!

- V. Bojčević

„Orlovi“su spremni da zaigraju brazilsku sambu, ali pre toga moraće da se zagreju sa argentinsk­im tangom. U Kordobi, naši košarkaši će prvo večeras igrati s Francuzima, u drugom kolu ih čeka domaćin Argentina, dok će poslednju proveru pred Rio imati s Hrvatima.

- I ovaj turnir dočekujemo s velikim ambicijama, željni sva tri trijumfa. Prosto, od prvog dana kada je Sale postao selektor, nametnuo nam je mentalitet pobednika, i tako pristupamo i svakom turniru, pa i ovom. Rivali su jaki, svi će igrati u Riju, i biće pravi test pred ono što nas čeka - kaže za „Blic“Stefan Marković.

Zamenik kapitena ne može da dočeka prvi takmičarsk­i meč od kvalifikac­ionog turnira u Areni.

- Uželeli smo se utakmica, da vidimo gde smo. Cilj nam je da u Kordobi vratimo taj takmičarsk­i duh. Ovo čekamo ne samo mesec dana nego svih ovih godina. Nema tu priče da li si spreman ili ne, svi smo tu da ostavimo srce na parketu - kaže naš plej.

Francuzi će nastupiti u najjačem sastavu, s Parkerom, De Koloom, Dijaoom... Već smo ih dobili dva puta, u Parizu i Beogradu, vreme je za het-trik. Jeste da igramo od 23 časa, ali vredi ostati budan za momke.

 ??  ?? SRCE KAO JUŽNA AMERIKA: Stefan Marković
SRCE KAO JUŽNA AMERIKA: Stefan Marković
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia