Blic

DRAGAN ČAPELJA, RUKOVODILA­C U ŽFK VOJVODINA, UDARIO NEVENU MILADINOVI­Ć

-

ponašanja na sportskoj priredbi.

- Ovo je neljudski čin čoveka koji je na sebi imao čak i marker službenog lica. Udario je devojčicu koja je jedna od ubedljivo najdiscipl­inovanijih u timu, jedno nadasve uzorno dete koje je tek napunilo 18 godina, odlikaša, reprezenta­tivku Srbije, dete izuzetnih roditelja, Zvezdino dete saopštili su iz ŽFK Crvena zvezda.

Kako saznajemo, Čapelja je u policiji priznao da je udario fudbalerku, a kao razlog je naveo njihovo radovanje.

Darko Stojanović, trener Zvezdinih fudbalerki, kaže da bi nasilnik nastavio da tuče Nevenu da se nisu umešali roditelji fudbalerki Vojvodine i spasli je težih povreda.

- Sve se to dešavalo na tribinama pred kraj utakmice, kada su se naše devojke radovale jer su njihove drugarice dale gol. Ne znamo zašto je to uradio, on je u policiji izjavio da je utakmica bila napeta i da su proradile emocije. Posle je čak hteo da se vadi tvrdnjom kako su fudbalerke Zvezde na tribinama prvo njega htele fizički da napadnu, što je neverovatn­a glupost. Njemu nije mesto u sportu - izjavio je Stojanović.

On dodaje da je Nevena bila u šoku, kada je napadača posle ponovo videla u policiji samo je zanemela. Kako kaže, Nevena je sada dobro i ovaj incident treba što pre da zaboravi.

Čapelja juče nije bio raspoložen za razgovor.

- Mogu samo da kažem da je incidenta bilo. Nemam daljih komentara na to - rekao je kratko Čapelja.

Ova utakmica odigrana je u sklopu drugog kola fudbalske Superlige Srbije za žene.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia