Blic

UDAJE SE ALEKSANDRA JEFTANOVIĆ!

BEOGRAD Na isti dan, početkom septembra voditeljka će izgovoriti sudbonosno „da” i krstiti decu, petomesečn­og sina Aleksu i jednoipogo­dišnju ćerku Anu.

- LJUBOMIR TOZEV

Voditeljka TV Pinka Aleksandra Jeftanović izgovoriće sudbonosno „da” svom izrabranik­u Aleksandru Švraki 11. seprembra!

Kako „Blic” saznaje, oni su odlučili da istog dana krste svog petomesečn­og sina Aleksu i jednoipogo­dišnju ćerku Anu.

- Sve detalje glamurozno­g slavlja Aleksandra i njen izabranik čuvaju u strogoj tajnosti. Oni su želeli da naprave veliko slavlje i okupe sve svoje prijatelje i rodbinu, ali čak ni njima nisu otkrili sve detalje proslave. Jedino što se zna je da će istog dana biti venčanje i krštenje kaže za „Blic” izvor blizak voditeljki, i dodaje da je Aleksandra sve isplaniral­a do detalja, jer je želela da i gosti i oni uživaju u slavlju koje već dugo planira.

- Prvo će se u crkvi venčati, a potom će krstiti sina Aleksu i ćerku Anu. Potom će svatovi otići u u jedan od najluksuzn­ijih beogradski­h restorana u blizini Hrama Svetog Save, gde će se oba-

viti i građansko venčanje. Par je već poslao pozivnice gostima, među kojima će se naći brojne poznate ličnosti. Aleksandra je izabrala i haljinu. Presrećna je i jedva čeka da dođe dan slavlja otkriva izvor.

Voditeljka i njen izabranik, beogradski advokat u vezi su od 2011 godine.

- Ne želim da pričam o tome, želim da to ostane moja privatna stvar jer se to tiče moje porodice - rekla je za „Blic” Aleksandra, kada smo je pitali kako će izgledati slavlje u septembru.

 ??  ?? ALEKSANDRA I ALEKSANDAR SU PET GODINA U VEZI I IMAJU DVOJE DECE
ALEKSANDRA I ALEKSANDAR SU PET GODINA U VEZI I IMAJU DVOJE DECE
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia