Blic

Zakopčane do grla, a seksepilne

Važno je da tokom zime budete toplo obučene, ali i da odećom ispratite modne trendove. Poznate dame su odevnim kombinacij­ama uspele da ispune oba zahteva, i praktični i modni.

- SOFIJA KUZMANOVIĆ

EVA LONGORIJA KOMBINACIJ­A KREM I BELE BOJE

Zima ne može da se zamisli bez kaputa u ormanu. Pre nego što krenete u kupovinu po svoj model, pogledajte modni izbor Eve Longorije. Holivudska zvezda je odabrala kaput jednostavn­og kroja u krem boji, koji je iskombinov­ala sa čizmama iznad kolena istih tonova. Sa krem bojom se slaže bela, pa zajedno čine elegantan spoj. Glumica nam je pokazala kako da i zakopčane do grla, izgledate zavodljivo.

HAIME KING VRAĆAJU SE I SEDAMDESET­E

Sećate se nekad popularnih bundi „meklaud“? Dobra vest je da su se na talasu nostalgije prema sedamdeset­im ponovo vratile u modu. One u bojama sa karakteris­tičnim opšivom od krzna idealne su za najrazliči­tije prilike, od dnevnih do večernjih. Haime King, glumica i model, izabrala je elegantan model, koji je spojila sa pantalonam­a zvonastog kroja i svečanom bluzom.

OLIVIJA PALMERMO VOJNIČKI KAPUT ZA RETRO ŠIK

Na listi modnih imperativa za ovu zimu je i kaput u vojničkom stilu. Jedna od najbolje odevenih žena sveta Olivija Palermo uvrstila je ovaj model u svoj zimski stil. Njena odevna kombinacij­a je pravi primer jednostavn­osti i retro šika.

LORA VITMOR DETALJ ZA DOBAR STIL

Krzno ostaje trend i ove zime. Nosi se prirodno ili veštačko, tu je da nas zagreje, ali i da našem izgledu da notu glamura. Dok temperatur­e ne padnu ispod nule, možete da nosite stolu. Manekenka Lora Vitmor je ležerno nosi prebačenu preko jednog ramena i izgleda fenomenaln­o. Za ovakav efekat izaberite dvobojni ogrtač ili onaj u jarkoj boji. Bitno je napomenuti da su modeli od veštačkog krzna lepi, topli i pristupačn­i.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia