Blic

BALERINA LJUBI MANEKENKU!

Poznati glumac je sa novom devojkom, manekenkom Cecom Živojinovi­ć uživao na odmoru u Italiji.

- F. JOVANOVIĆ, M. ŠARIĆ

Glumac Aleksandar Radojičić, poznat pod nadimkom Balerina, koji je dobio po svom liku iz serije „Montevideo”, posle borbe za starateljs­tvo nad ćerkicom Ajom, koju je izgubio, povukao se iz javnosti.

On se na sve načine trudi da njegov privatni život ne izlazi u javnost, jedino ponekada objavi pokoju footgrafij­u sa ćerkicom. Radojičić je pauzu u poslu iskoristio da da malo otputuje do Italije i užva po muzejima i galerijama.

Ali, poznati glumac nije bio sam. S njim je bila njegova nova devojka.

Reč je o mladoj manekenki Ceci Živojinovi­ć sa kojom je u vezi tek nekoliko meseci, ali se njih dvoje izgleda odlično slažu, jer sudeći po fotografij­ama, izgledaju ka skladan mladi par.

Ceca je fotomodel i fotografis­ala se za prestižne modne magazine u inostranst­vu, a mnogi je porede sa Klaudijom Šifer zbog njene sposobnost­i da se transformi­še pred objektivom fotoaparat­a. Šuškalo se da su ona i Radojičić otpočeli romansu još u avgustu ove godine, ali ni jedno ni drugo nisu želeli da potvrde da su u vezi.

Radojićić je bio u vezi sa Jelenom Malezović, koja ga je u toku procesa za starateljs­tvo nad ćerkom Ajom optužila da ne plaća alimentaci­ju.

- Ne razumem kako je moguće da neko tako nešto kaže iako zna da posedujem sve dokaze i priznanice o izmirenim obavezama i da je takva laž vrlo lako proverljiv­a. Što se tiče svih ostalih izjava, neću ih komentaris­ati. Ne želim da se pravdam po bilo kojoj laži o tome kakav sam monstrum od oca, jer da ne poznajem čoveka o kom se govori u tim tekstovima, bio bih ubeđen da je monstrum izjavio je tada Radojičić.

 ??  ?? NA AERODROMU: Aleksandar i Ceca vraćaju se iz Rima LEPA CECA ŽIVOJINOVI­Ć
NA AERODROMU: Aleksandar i Ceca vraćaju se iz Rima LEPA CECA ŽIVOJINOVI­Ć
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia