Blic

Promašaj koji svet nije video

BEOGRAD Četvrta srpska liga ponovo je dospela u centar fudbalske javnosti! Ovog puta i svetske.

- LUKA DUMELJIĆ

Prvo je naš najbolji arbitar Milorad Mažić sudio Beogradsku zonu radi populariza­cije ovog sporta u Srbiji, da bi u nedelju fudbaler Lokomotive Milan Đuričić promašajem godine, koji je obišao svet, dodatno ispromovis­ao ovaj rang takmičenja.

Mogao je 22-godišnji igrač Lokomotive da overi pobedu protiv Turbine (1:2), pošto je predriblao golmana domaće ekipe i našao se bez čuvara na gol-liniji. Međutim, on je promašio nemoguće, a u razgovoru za „Blic” Đuričić je objasnio kako je postao internet senzacija širom fudbalske mape sveta.

- Golmanu Turbine sam probacio loptu kroz noge i nastavio sam ka nebranjeno­m golu, a kada sam hteo da šutnem bubamaru, ona je odskočila i nakon udarca je otišla preko prečke. Igrao sam i veće rangove takmičenja od Beogradske zone, tako da straha od gola nije bilo, jednostavn­o lopta nije htela u mrežu. Promašajem sam oborio sve zakone fizike! Ipak, srećan sam da se to desilo u nadoknadi vremena, pa ova greška nije skupo koštala moj tim, pošto je utakmica već bila rešena - rekao je Milan Đuričić za „Blic“. Kapiten Lokomotive, čiji će se promašaj naći u užem izboru za najgori potez sezone, ističe da mu se u životu neće ponoviti ista greška. - Saigrači se šale na moj račun da sam postao internet senzacija, medijska ličnost godine, ali svesni su da takav promašaj može svakome da se desi. Neće mi se ova situacija ponoviti u životu, pa makar probao i milion puta. Silom prilike, igrao sam krilnog napadača protiv Turbine, a moja primarna pozicija je levi bek. Nije mi ovaj potez najbolja preporuka za nastavak karijere, ali nekada i loša reklama može da bude dobra - podvukao je Đuričić.

JOŠ MILION PUTA DA ŠUTNEM, OVA SITUACIJA MI SE NEĆE PONOVITI U ŽIVOTU, KAŽE ĐURIČIĆ

 ??  ?? „OBORIO SAM SVE ZAKONE FIZIKE“: ĐURIČIĆ
„OBORIO SAM SVE ZAKONE FIZIKE“: ĐURIČIĆ
 ??  ?? DEŠAVA SE: Đuričić je iskusan igrač, ali je lopta odskočila pre šuta
DEŠAVA SE: Đuričić je iskusan igrač, ali je lopta odskočila pre šuta

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia