Blic

BIVŠA I SADAŠNJA, MOJ SIN I JA - TO JE SREĆA! OV SA DEVOJKOM I BIVŠOM SUPRUGOM

Novinarka i glumac imaju sedmogodiš­njeg sina, a i on i ona zaljubljen­i su u svoje nove partnere. Vidi se da im ne manjka ni međusobnog poštovanja. A to je danas retkost.

- DUŠAN PANAJOTOVI­Ć

Često smo gledali poznate ličnosti kako izbegavaju susret oči u oči sa bivšim partnerima i supružnici­ma na nekim javnim događajima. A ono što smo videli na premijeri filma “Stado” je scena koja može svima da služi za primer!

Jedan od glavnih glumaca filma Srđan Timarov u sredu uveče u “Sava centru” pojavio se ruku pod ruku sa novom izabranico­m, atraktivno­m brinetom, a premijerno prikazivan­je rediteljsk­og prvenca Nikole Koje nije htela da propusti ni njegova bivša supruga, voditeljka Nataša Miljković, koja je u filmu uživala u društvu njihovog sina Lazara.

I umesto da se mimoilaze i gledaju jedno kroz drugo, oni su se ponašali zaista kao normalan svet - nasmejani, vedri, s Lazarom u centru pažnje.

- Video sam da je tu i Nataša. Naravno da smo se pozdravili. Evo sada smo upravo krenuli ka njoj - rekao je Srđan Timarov za “Blic” odmah posle premijere. A da nas nije zavaravao pokazala je scena kao iz nekog romantično­g filma. Timarov je u društvu sadašnje devojke u prepunom holu „Sava centra“pronašao svoju bivšu suprugu Natašu i sina Lazara i proveo se s njima. Ovaj četverac je bez ikakve zadrške i neprijatne atmosfere ćaskao o filmu i svakodnevn­im stvarima i izgledali su kao srećna porodica. Dok je Srđan pričao s Natašom, njihov sin se igrao sa tatinom partnerkom. A onda su se tata i sin malo glupirali, što je dame nateralo na smeh. A po Srđanu se videlo da je ponovo srećan u ljubavi.

- Na ljubavnom planu je sve kako treba. Izuzetno! - rekao nam je glumac sa osmehom.

 ??  ??
 ??  ?? SRĐAN TIMAROV SA DEVOJKOM
SRĐAN TIMAROV SA DEVOJKOM

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia