Blic

ĐOLE: NEMA DRUGOG KONCERTA, ŠTA VAM JE!

Kantautor se povodom spekulacij­a o drugom koncertu i o tome koliko je ulaznica prodato ili kako se to Arena napunila obratio preko Fejsbuka.

- E. B.

- Već nekih desetak dana pojavljuju se informacij­e da ulaznica za koncert 30. decembra više nema, a od pre nekoliko dana ih zaista nema - kaže Balašević i nastavlja:

- Da ne bude zabune, već na dan prodaje nije ih više bilo za tribine, parter se nakon nekoliko dana sveo na stotinak preostalih, ali smatram da je ipak bilo vaspitano sačekati da i poslednja rezervacij­a bude podignuta pre nego što se ovo objavi... Hvala svima koji su mi priuštili da se još jednom provučem bez bilborda, plakata, napadnih džinglova i reklama, bez nagradnih igara i gostovanja u Jutarnjem programu i Žikinoj šarenici...

Za botove, koji će se istog časa upustiti u kalkulacij­e kolika je to u stvari bila ušteda na marketingu, odmah i jedna dodatna, adekvatno prosta jednačina: a koliku bi onda tek zaradu doneo famozni drugi koncert, o kom se toliko naklapa? Nema drugog koncerta, šta vam je?

Arena je, dakle, po kapacitetu nešto manje od četiri Sava centra, energija Arene je, znači, otprilike četvorostr­uka energija Sava centra. Uf? Stariji pamte, mlađi će tek pamtiti...

Po meni je to, u svakom slučaju, i više nego vredno premijere... I definitivn­o vredno poštovanja nekog ko se trudio da dođe do poslednje karte za taj koncert, kao što će nekom biti važno da dođe do prve karte za sledeći, ali ne u Bg Areni, dan pre ili dan kasnije, kao što rekoh... I, nek zasad ostane među nama... Ali, ovi nesnosni Đotovi će me, po svemu sudeći, do kraja navući i da još pre Svetog Jovana posle puno vremena napokon gostujem i u Svom Gradu? Pozdrav, i to, vaš Đ. - stoji, između ostalog, u podugačkom pismu Balaševića koje je na Fejsbuku objavila njegova ćerka Beba Balašević.

 ??  ?? U NOVOM SADU KONCERT POSLE SVETOG JOVANA?
U NOVOM SADU KONCERT POSLE SVETOG JOVANA?

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia