Blic

ŽELIM DA RODIM JOŠ DEČAKA I DEVOJČICU

BEOGRAD Uloga mame pevačici Svetlani - Seki Aleksić toliko prija da bi volela da rodi još dece.

- ANASTASIJA ČANOVIĆ

- Volela bih da dobijem još jednog dečaka i devojčicu - ispričala je pevačica Svetlana - Seka Aleksić, koja zajedno sa suprugom Veljkom Piljikićem svaki trenutak posvećuje njihovom dvomesečno­m sinu Jakovu.

Majčinstvo je nešto što je preokupira, a kad mora da izađe iz kuće, kako nam je ispričala, prvo se pobrine da beba bude sigurna sa svojom bakom, a gde god da ode, stalno razmišlja o tome šta njen mališan radi i uvek jedva čeka da krene kući.

Sreli smo je na rođendanu dnevnog lista „Alo“i, mada je uživala u zabavi, sve vreme je mislila na Jakova.

- Znam da Jakov sada spava. Veljko i ja smo ga okupali pre nego što smo izašli iz kuće. Pazi ga baka. Ali jedva čekam da mu se vratim i da mu dam mleko. Radujem se svim obavezama oko bebe - otkrila je nam je ushićeno Seka Aleksić.

Iako su mnogi mislili da će se Seka nakon porođaja okružiti dadiljama, ona sve oko bebe radi sama. Za sve ima vremena i ništa joj nije teško.

- Svi su očekivali da ću imati tri dadilje, a ja sam toliko čekala svoje dete da mi je žao da i jedan minut njegove ljubavi, pažnje, pogleda i osmeha prepustim nekom drugom. Nisam majka koja je patološki zaljubljen­a u svoje dete i sigurna sam da će mi pomoć dadilje biti neophodna kad počnem da radim, ali želim da budem uz njega dok nemam obaveza, baš kao i njegov tata - kaže Seka i dodaje:

- A dok Jakov spava, mama se fotka za Instagram, ili pegla njegov veš, ili radi nešto po kući. Nikad nisam umorna, ne osećam umor uopšte - kaže Seka Aleksić za „Blic“.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia