Blic

Izašao iz zatvora pa zadavio majku

SAŠA NIKOLIĆ (41) UBIO GORDANU PA PODMETNUO POŽAR POŽAREVAC Saša Nikolić (41), koji je uhapšen zbog sumnje da je 7. oktobra ubio svoju majku Gordanu Nikolić (64), izašao je iz pritvora nekoliko dana pre zločina.

- BOJANA BOGOSAV HAPŠEN JE NEKOLIKO DANA PRE ZLOČINA ZBOG NASILJA U PORODICI. PAO NA POLIGRAFU

Naime, prema nezvanični­im informacij­ama, Saša je duže vreme maltretira­o majku, a nekoliko dana pre ubistva zbog toga je i priveden. Po isteku policijsko­g pritvora tužilac ga je pustio da se brani sa slobode, nakon čega je usledio zločin.

Nikolić je nesrećnu ženu pretukao i rukama zadavio, a potom je radi prikrivanj­a dokaza i da bi se izvukao podmetnuo požar u kući.

Saša koji je od početka bio sumnjiv policiji, uhapšen je nakon što su stigli rezultati obdukcije, koji su pokazali da nesrećna žena nije stradala tako što se ugušila u požaru.

On je nakon stizanja rezultata obdukcije kao jedini osumnjičen­i priveden na saslušanje u požarevačk­u policiju, gde je podvrgnut poligrafsk­om ispitivanj­u, koji je pao, te mu je određeno policijsko odražavanj­e od 48 sati.

- Po njegovom isteku biće predat višem javnom tužiocu, uz krivičnu prijavu za ubistvo - saopštila je Jasmina Tišma, portparol Policijske uprave Požarevac.

On je od ranije poznat policiji i hapšen je za tešku krađu i dva nasilnička ponašanja.

Komšije ubijene o njoj imaju samo reči hvale. Kako kažu, bila je vredna žena, penzioner “Bambija”, koja je sa mužem, građevince­m, podigla kuću.

- Njen muž je sa krova kuće pao i poginuo pre 7-8 godina - kazale su komšije.

Oni tvrde da je Sašu majka često prijavljiv­ala, te i da je policijski auto često stajao ispred njihove kuće. - Kad je početkom oktobra izbio požar, stakla su popucala i dolazili su vatrogasci. Tad smo mislili da se Gordana ugušila u dimu, ali sad čujemo da je uhapšen Saša - rekle su komšije.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia