Blic

Čović: Partizan neka očisti svoje dvorište

-

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović odgovarao je na pitanja navijača crveno-belih, ali i pristalica Partizana. Da li vas potresa činjenica da je zvanična uniforma ustanove u kojoj su oni koji su pošteni kao i vi crno-bela?

- Pošto mi je potpuno jasno kojoj navijačkoj populaciji pripadate, hajde da odgovorim kontrapita­njem? Hoće li vas potresti činjenica da su mnoge “moralne gromade” kojima se divite i

klanjate kao najvećim poštenjači­nama i idolima, zaista mogle da nose crnobeli dres svakodnevn­o? Ostavite se jeftine retorike i vickastih pitanja, prvo počistite svoje dvorište.

Kad ste bili na ručku sa Pekovićem ko je platio račun?

- Naravno da je platio Peković. Ne znam zašto se oko tog ručka podigla tolika prašina. Reakcija na taj ručak govori koliki je stepen nezdrave netrpeljiv­osti među nama ovde. Zbog onih koji sole pamet iz daljine, naš sportski rival je i dospeo u ovakve probleme.

Da li se novac sa KiM čuva za dovođenje Teodosića narednog leta?

- Novac sa KiM je odavno potrošen, ali na vašu sreću ili žalost, u jednom drugom klubu i kroz neke druge aranžmane i transfere, pa čak i potkupljiv­anje fudbalskih sudija, kako bi se Zvezda pobedila, o čemu je javnost bila više puta obaveštava­na, ali ništa… I da ne bude zabune, nisu ni Zvezda, niti ranije FMP u pitanju. Zato to pitanje morate da postavite na ovu Tviter adresu: pitajteBoj­ana Radovanovi­cabivsegcl­anaUOFKPar­tizan. Verujem da ćete dobiti detaljan i precizan odgovor: za kog igrača, kom sudiji i sve ostalo.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia