Blic

KAD PORASTEM ŽELIM DA BUDEM JELISAVETA

Mada, toliko da izrastem sigurno neću. Posebno kada su noge u pitanju (smeh), objašnjava glumica Anđelka Prpić u intervjuu za „Blic“.

- ANASTASIJA ČANOVIĆ

Glumica Anđelka Prpić nedavno se vratila sa Mauricijus­a, a svoje putovanje prokomenta­risala je nesvakidaš­nje. - Ja stalno putujem?! Jelisaveta Orašanin stalno putuje i ja sam rekla da sa njom neću da razgovaram više zato što je besmisleno da pričaš sa nekim ko non-stop negde ide... Kada porastem, volela bih da budem Jelisaveta Orašanin - kaže nam na početku razgovora, a onda se pomalo uozbiljila:

- Bilo je prelepo na Mauricijus­u. Ma, uživali smo. Zanimljiv spoj i nesklad svega. Najlepše mi je bilo da gledam u prirodu i potpuno se opustim - iskrena je ona.

A kako svemu dođe kraj, tako ju je sa putovanja u Beogradu dočekala kiša. Međutim, njoj to ne smeta.

- Ma Beograd je prelep. Sad sam se vratila poslu, a i idem već dva meseca na treninge, koje sam baš zavolela. Kada sam prvi put ušla u teretanu, ušetala sam nogom kroz zid i odmah sam navela šta mrzim. Međutim, rekla sam treneru da želim da zavolim treninge, i to ne da imam pločice kao Slađa Đogani, već da mi to bude rutina. A pored svih tih lepih stvari imam i priliku da kupujem lepe cipele i time iznenadim muža. To ga baš raduje, ha-ha-ha nasmejala se glumica i otkrila je kako joj je pošlo za rukom da suprug zavoli njene cipele.

- Sve je to zbog treninga jer moja noga sada izgleda bolje, a tek u štiklama ženska noga izgleda fenomenaln­o. Lakše mu je da zavoli, nego da se nervira: „Gde su pare?“, „Zašto se saplićemo o cipele?“... Moramo da podržavamo jedno drugo u malim tajnama - kaže Anđelka Prpić, koja nam je otkrila i jednu njegovu tajnu:

- Njegove uske, plitke, muške pantalone. On je osoba koja je heteroseks­ualne orijentaci­je, a nosi najuže moguće pantalone na svetu.

 ??  ?? ANĐELKA PRPIĆ UVEK DUHOVITA
I ODLUČNA
ANĐELKA PRPIĆ UVEK DUHOVITA I ODLUČNA
 ??  ?? UGLEDA SE NA JELISAVETU ORAŠANIN
UGLEDA SE NA JELISAVETU ORAŠANIN

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia