Blic

NEĆETE ME VIŠE VIDETI U SRBIJI

Crno-beli i iskusni igrač su se rastali pre tri meseca, ali se prašina još nije slegla. U Humskoj je bio neprepozna­tljiv, dok se u Legiji preporodio.

- M. Zarić

Iako je od odlaska Miroslava Radovića iz Partizana prošlo dosta vremena, on nije zaboravio s čim se sve susretao.

- Dugo sam bio u inostranst­vu, navikao sam na drugi ritam života i mislio sam da je i u Srbiji približno. Međutim, takvo je stanje u državi i ja sam se pomirio s tim. Očigledno se neće ništa promeniti dok se ne donese zakon o privatizac­iji, gde će se znati ko šta radi - rekao je Radović za “Blic”.

Krilni napadač je u crnobelom dresu bio daleko od prave forme, što se iz korena promenilo prilikom prelaska u Legiju.

- Etiketiral­i su me kao krivca za ispadanje iz Evrope, a to mi je mnogo smetalo. Ali u takvoj zemlji živimo, za svaki neuspeh se traže razlozi. Uostalom, tako je i sa Novakom Đokovićem.

Došao je u klub kao veliko pojačanje, ali je otišao posle samo dva meseca i rane eliminacij­e iz Evrope.

- Nije bilo sjajno u Partizanu, sada nije ni važno da li je bilo teških reči. Sve sam to drugačije zamišljao. Žao mi je što smo se prerano rastali jer nisam mogao da sarađujem sa Markom Nikolićem, koji je fantastiča­n trener. Međutim, ne ljutim se na Ivana Tomića, kratko je trajala naša saradnja. Prilikom odlaska sve se nekako brzo dešavalo. Zasedao je Upravni odbor, koji mi je dao dozvolu da odem iz kluba. Naravno, prvo sam obavestio sportskog direktora i generalnog sekretara da želim da odem.

Posle svega što se dešavalo, Radović sebe ne vidi u Srbiji.

- Želja mi je da me što duže služi zdravlje. Povratak u Srbiju? Neću se skoro vraćati - jasan je bivši igrač Partizana.

 ??  ?? NE PAMTI PO DOBROM VREME PROVEDENO U HUMSKOJ: Radović
NE PAMTI PO DOBROM VREME PROVEDENO U HUMSKOJ: Radović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia