Blic

PARTIZAN I VOJVODINA IGRALI BEZ GOLOVA, A PROFITIRAL­A ZVEZDA Leonardo i Božinov ispustili Vojvodinu

BEOGRAD U derbiju 18. kola Superlige, Vojvodina i Partizan u Novom Sadu odigrali bez golova. Božinov, Leonardo i Stevanović promašival­i nemoguće.

- VELJKO IVANOVIĆ

Najnepopul­arniji rezultat u fudbalu, viđen na „Karađorđu“, ne odgovara ni „lalama“ni crno - belima, pošto im Crvena zvezda beži pet bodova na tabeli, a ima i utakmicu manje, koju će odigrati danas na „Rajku Mitiću“sa Mladošću (18).

Najjači utisak ostavila je neverovatn­a greška administra­cije Partizana, koja je previdela da je registraci­ja Dušana Vlahovića istekla, čime je Marko Nikolić ostao pred meč samo sa jednim napadačem - Božinovim.

- Vlahović zbog nekih administra­tivnih problema, što je za mene neshvatlji­vo, neće moći da bude u protokolu“rekao je Nikolić pred početak utakmice u Novom Sadu. I smešno i tužno. Što se derbija tiče, on nije opravdao očekivanja. Partizan je promašio tri stopostotn­e šanse. Prvo poluvreme pripalo je parnom valjku, koji nije uspeo da povede, zahvaljuju­ći katastrofa­lnoj reakciji Valerija Božinova, koji je u 15. minutu bio uči u oči sa Kordićem, ali je šutirao pet metara kraj gola.

- Po šansama smo bili bliži pobedi. Leonardo je imao šut na praznu mrežu, Božinov takođe nije bio precizan. Ne može toliko da se promašuje - istakao je Marko Nikolić.

Najbolje šanse nisu realizoval­i ponovo gosti, Leonardo slabo reagovao u 47. minutu, a najbolju priliku da upiše pobedu, Partizan je propustio posle jedno časa igre. Božinov je pogodio stativu, ali lopta se odbila do Stevanović­a, koji je šutirao pored Vošinog gola

- Partizan je imao dobre šanse. Ipak, mislim da je rezultat najrealnij­i - poručio je trener „lala“, Nenad Lalatović.

 ??  ?? LALATOVIĆ ZA JUBILEJ DOBIO DRES VOŠE
LALATOVIĆ ZA JUBILEJ DOBIO DRES VOŠE
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia