Blic

SLAVE TRIDESET GODINA BRAKA

Dijana i Srđan Đoković obeležavaj­u godišnjicu ljubavi, a Novak i Jelena pripremili su specijalan poklon za posebnu jubilarnu proslavu. BEOGRAD NOVAKOVI RODITELJI

- MAJA ŠARIĆ

U restoranu „Novak“, u okviru istoimenog Teniskog centra, koji se nalazi na keju „25. maj“, sa porodicom i najbližim prijatelji­ma slave tri decenije ljubavi.

Ta proslava je ujedno još jedan povod Novakovog i Jeleninog dolaska u Beograd.

Osim što su bili na svadbi teniserovo­g kolege i velikog prijatelja Viktora Troickog, slavni bračni par došao je u srpsku prestonicu da sa njegovim roditeljim­a obeleži ovaj lep jubilej.

- Novak je izuzetno ponosan na roditelje i ovom slavlju radovao se danima, za njih su Novak i Jelena pripremili poseban poklon - kaže izvor blizak porodici Đoković.

Restoran, koji je inače zatvorenog tipa, namenjen za proslave, juče su ekipe ukrašavale ceo dan, a „Blic“je uhvatio trenutak kada su unosili veštačko cveće.

A to što su konačno svi na okupu, Đokovići žele maksimalno da iskoriste, pa su se retko odvajali jedni od drugih. Na nekoliko javnih događaja pojavili su se u gotovo kompletnom porodičnom sastavu.

Prvo su uživali na koncertu „Bijelog dugmeta“. Falio im je samo srednji sin Marko, ali dobrog raspoložen­ja nije nedostajal­o. Novak je već uz prve taktove numere kojom su „Dugmići“otvorili koncert „Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavij­o“, skočio na noge i podigao ruke u vazduh, glasno pevajući.

I Jelena je sve vreme đuskala, a u jednom trenutku pridružio joj se i svekar Srđan.

Nekoliko dana kasnije, Novak je sa roditeljim­a i bratom Markom prisustvov­ao humanitarn­oj reviji italijansk­og kreatora Renata Balestre na Kolarcu.

Za porodičan sklad i veliku povezanost Đokovića zaslužni su Dijana i Srđan.

Oni su oduvek insistiral­i i radili na tome da sa sinovima izgrade čvrstu porodičnu zajednicu. Stalno ističu kako su Novak, Marko i Đorđe njihov najveći uspeh i sreća. Požrtvovan­i su roditelji i sve su u životu usmerili ka tome da deci u svakom trenutku pruže podršku i da im daju vetar u leđa kako bi ostvarili svoje snove. A njihovi sinovi čine sve da roditelje nikada ne obrukaju već da ih samo učine ponosnima. Zato je veče proslave godišnjice braka Dijane i Srđana, ujedno i veče njihove apsolutne porodične sreće. „

TELJI

 ??  ?? OTKAD JE DOŠAO U BEOGRAD, SVAKI TRENUTAK KORISTI DA BUDE U DRUŠTVU RODITELJA I BRAĆE
OTKAD JE DOŠAO U BEOGRAD, SVAKI TRENUTAK KORISTI DA BUDE U DRUŠTVU RODITELJA I BRAĆE

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia