Blic

MIRKOVIĆ JE LAZOV I MANIPULATO­R

PONOVO NA SUDU ACA LUKAS

-

Saša je, naime, tužio Lukasa, kao i njegove saradnike, od kojih traži četiri miliona evra zato što su, kako je naveo, pokrali njegova prava i bez njegove saglasnost­i emitovali i naplaćival­i od Jutjuba, čime su, kako on tvrdi, izvršili pirateriju zbog koje će tek dobiti krivičnu prijavu.

Aca Lukas za “Blic“otkriva da je sve to za šta ga nekadašnji menadžer i prijatelj tereti

- neistina.

- Ne bojim se tog manipulato­ra i falsifikat­ora. Prvo neka dođe u Beograd. On je čovek u bekstvu, ne treba slušati šta priča. Falsifikov­ao je moje potpis i to ću dokazati. Imam sve papire i ugovore tako da mi ne može ništa. Laž je da mu dugujem bilo kakav novac, to su sve budalaštin­e! Dokazaću na sudu kako sve to što govori uopšte nije istina - kaže pevač.

On objašnjava i da Mirković može da ga tuži, ali da on ima sva potrebna sredstva da se odbrani.

- On može da podnese tužbu, ali mi imamo sve papire da ništa nismo uradili mimo zakona i sve papire ću priložiti sudu kao dokaz. Sve je na našoj strani. Kao što sam do sada uvek bio u pravu za sve što je ta osoba izmislila, tako ću i ovog puta - tvrdi Aca Lukas.

Saša Mirković je tražio zabranu na Jutjubu za Lukasov spot za pesmu „Voliš li me“, a pevač kaže da će se i to uskoro rešiti.

- U ovoj zemlji je sve moguće, pa i da se skine pesma sa Jutjuba. To je poseban štrajk koji traje deset dana i to svako može da uradi, ali to će sve sad biti rešeno. Vratiću pesmu i spot, naravno - kaže Lukas za „Blic“.

Njih dvojica su i ranije imali nesuglasic­e koje su rešavali na sudu, a često su se nakon svađa i mirili.

NE BOJIM SE TOG MANIPULATO­RA I FALSIFIKAT­ORA. PRVO NEKA DOĐE U BEOGRAD, ON JE ČOVEK U BEKSTVU, KAŽE LUKAS

 ?? LJUBOMIR TOZEV ?? SAŠA MIRKOVIĆ LUKASU I SARADNICIM­A TRAŽI 4 MILIONA EVRA
LJUBOMIR TOZEV SAŠA MIRKOVIĆ LUKASU I SARADNICIM­A TRAŽI 4 MILIONA EVRA
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia