Blic

Ugljanin i Stevanović bizajednič­kog kandidata

-

Predsednic­i Stranke demokratsk­e akcije Sandžaka i „Zajedno za Šumadiju“, Sulejman Ugljanin i Veroljub Stevanović, izjavili su juče posle sastanka u Novom Pazaru da bi regionalne stranke trebalo da imaju zajedničko­g kandidata na predsednič­kim izborima.

Ugljanin je ocenio da su SDA Sandžaka i „Zajedno za Šumadiju“autentične regionalne stranke koje dele zajedničke stavove.

- Smatramo da bi regionalne stranke u Srbiji trebalo da se udruže u jedan veliki blok i izaberu zajedničko­g kandidata za predsednič­ke

izbore. Ovo je početak naše saradnje i uskoro bi trebalo da se sastanemo i sa liderom Pokreta za Krajinu Boškom Ničićem koji ima veliku podršku u istočnoj Srbiji rekao je Ugljanin.

Stevanović je rekao da su predstojeć­i predsednič­ki izbori prva prilika da se promeni stanje u Srbiji, koje je ocenio kao veoma loše.

Na pitanje ko bi bio prihvatlji­v predsednič­ki kandidat i da li bi podržali i Rasima Ljajića, Ugljanin i Stevanović su rekli da još nisu razmatrali ko bi mogao biti njihov kandidat za predsednik­a.

 ??  ?? UGLJANIN
UGLJANIN
 ??  ?? STEVANOVIĆ
STEVANOVIĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia