Blic

AVION PAO ZBOG VIDEO-IGRE

ŠAPEKO Avion koji se srušio u Kolumbiji i u smrt odveo 71 osobu kasnio je s poletanjem, zbog čega nije dopunio gorivo, navodi nova teorija.

- I. Kešanski

Let je kasnio jer su, navodno, članovi posade tragali za izgubljeno­m video-igrom jednog fudbalera. Odlaganje poletanja je uzrokovalo odustajanj­e od planiranog dopunjavan­ja goriva u Kobihi, na granici Brazila i Bolivije, jer aerodrom nije radio nakon ponoći.

Jedan od igrača, koji nije leteo zbog povrede, rekao je da je preko poruke u čet-aplikaciji „Whats App“saznao da let kasni jer je jedan od igrača zaboravio video-igru. Igrač Ćinoa di Domenika poruku je poslao ostalim igračima pre nego što su poleteli iz Bolivije.

Demerson Košta, golman koji nije leteo u Kolumbiju, rekao je kako je to bila poslednja poruka poslata u zajedničku grupu na toj aplikaciji za četovanje.

- Grupa nam je služila za zabavu i podršku pred utakmice. Poslednju poruku poslao je Ćino. Smejao se što jedan igrač zadržava let iz Bolivije jer je zaboravio da uzme video-igru iz svoje putne torbe pre nego što su je odneli. Kazao je kako je let kasnio jer su pokušavali da je nađu - rekao je.

 ??  ?? NOVA TEORIJA: Let kasnio jer su igrači tražili video-igru saigrača
NOVA TEORIJA: Let kasnio jer su igrači tražili video-igru saigrača

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia