Blic

Šamar iz Lučana kao otrežnjenj­e

BEOGRAD Samo jedan bod protiv Lučanaca trebalo bi da plaši sve u Ljutice Bogdana. Crvenobeli bez igre, ideje, vizije, s propustima u odbrani...

- LUKA DUMELJIĆ

Ako su smatrali da nema razloga za uzbunu što su fudbaleri Zvezde u prethodnim kolima protiv Metalca, Napretka, Borca i Rada jedva iščupali pobede, a u susretu sa Spartakom remizirali, onda nerešen (2:2) ishod u duelu s timom iz Lučana dođe kao šamar za otrežnjenj­e.

Imao je šampion Srbije protiv Mladosti lepu priliku da umakne Partizanu i Vojvodini osam koraka na tabeli, ali ni igrač više na terenu skoro celo poluvreme, kao ni utakmica koja je trajala gotovo 100 minuta crveno-belima nisu bili dovoljni za trijumf.

- Ispustili smo pobedu, što je velika šteta jer je Mladost imala igrača manje. Čak su i s desetorico­m na terenu uspeli da postignu gol. Stvarno neshvatlji­v propust! Sve vreme su bili na granici žutog kartona, sav sam u modricama, bilo me je sramota kada su me saigrači videli u svlačionic­i nakon meča. Kao da sam bio u ratu - žalio se Petar Orlandić za „Blic“.

Ako od šampiona Srbije očekujemo da izađe na kraj s Lučancima, Subotičani­ma, Čačanima, kako uopšte da se nadamo uspesima u Evropi?! Izgleda da su i navijači crveno-belih shvatili koliko je davno bila 1991, pa i ne čudi što je meč protiv Mladosti pratilo samo 3.600 ljudi.

Već sutra od 13 sati Zvezda gostuje u 19. kolu Superlige Voždovcu na krovu Tržnog centra „Stadion“, a koliko im je zaista pomogao šamar iz Lučana ostaje da se vidi.

 ??  ?? JOVANOVIĆ SLAVI GOL DOK CRVENO-BELI TUGUJU
JOVANOVIĆ SLAVI GOL DOK CRVENO-BELI TUGUJU

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia