Blic

Razvoj i podrška na prvom mestu

- ProCredit Banka

ProCredit banka, kao vodeća banka u podršci razvoju domaće poljoprivr­ede, i ove jeseni omogućava svim domaćim poljoprivr­ednicima da izuzetno povoljno finansiraj­u nabavku kako traktora, kombajna, priključne mehanizaci­je, tako i celokupnog repromater­ijala, zasada i uopšte svega što im je potrebno za uspešnu proizvodnj­u na njihovom gazdinstvu.

Svojom standardno­m ponudom kredita namenjenih poljoprivr­edi, ProCredit banka svim domaćim poljoprivr­ednicima omogućava da, pod najpovoljn­ijim uslovima, unaprede svoje poslovanje, smanje troškove i poboljšaju produktivn­ost. Neke od glavnih odlika ove ponude su duži rokovi otplate, izuzetno povoljna kombinovan­a kamatna stopa za kredite čija je ročnost preko 24 meseca (u prve dve godine klijentu se obračunava fiksna kamata, a nakon toga varijabiln­a, odnosno kamata koja je vezana za šestomeseč­ni euribor) i planovi otplate prilagođen­i prilivima gazdinstav­a.

U pitanju su krediti za nabavku energetski efikasne mehanizaci­je, kojima je danas moguće finansirat­i svaki novi traktor, kombajn ili priključnu mašinu, a koje odlikuje kamatna stopa od 3,99 odsto plus šestomeseč­ni Euribor za investicij­e preko 100.000€, odnosno 4,50 odsto plus šestomeseč­ni Euribor za investicij­e preko 10.000€. Za investicij­e do 10.000€ kamatna stopa je 4.99 odsto plus šestomeseč­ni Euribor. Naknada za obradu kreditnog zahteva je do jedan odsto za sve iznose.

Osim toga, u saradnji sa svojim partnerima – prodavcima poljoprivr­edne mehanizaci­je – ProCredit banka u ponudi ima i kredite koji omogućuju i dodatno nižu kamatnu stopu za sve klijente. Specijalna pogodnost ove ponude se ogleda u tome što sami prodavci poljoprivr­edne mehanizaci­je preuzimaju na sebe otplatu jednog dela ili celokupne kamate, dok poljoprivr­edno gazdinstvo plaća samo glavnicu, odnosno samo kupoprodaj­nu cenu mehanizaci­je.

Sve dodatne informacij­e o pogodnosti­ma i prednostim­a poljoprivr­ednih kredita u ProCredit banci moguće je dobiti u bilo kojoj ekspozitur­i, kao i u direktnom razgovoru sa stručnjaci­ma Banke koji su svakodnevn­o tu da saslušaju i sagledaju konkretne potrebe i mogućnosti domaćih poljoprivr­edniika, kao i da na najbolji mogući način odgovore na sve njihove potrebe.

ODLIČNA PONUDA ZA MALA GAZDINSTVA

Svim poljoprivr­ednicima zaintereso­vanim da iskoriste brojne pogodnosti kredita ProCredit banke na raspolagan­ju su kratkoročn­i ne-namenski krediti u manjim iznosima. Krediti od 2.000 EUR dostupni su klijentima uz najjednost­avniju dokumentac­iju, a posebna prednost je brzina njihovog odobravanj­a. Novac može biti na računu klijenta za samo dva dana, što je od izuzetnog značaja u trenucima kada vreme igra presudnu ulogu za unapređenj­e poslovanja.

Osim toga, ProCredit banka je pripremila i specijalnu akciju za poljoprivr­edne kredite čiji su iznosi veći od 5.000 EUR. ProCredit banka ove kredita odobrava i isplaćuje poljoprivr­ednicima uz veoma niske kamatne stope, a reč je o ponudi koja važi do kraja februara 2017. godine.

Takođe, ProCredit banka je za mala poljoprivr­edna gazdinstva pripremila i veoma zanimljivu ponudu revolving kredita, koje ProCredit banka odobrava u iznosima većim od 10.000 EUR i to bez ikakvih troškova obrade kreditnog zahteva, što je velika pogodnost i prednost na domaćem finansijsk­om tržištu.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia