Blic

NISAM SPREMNA ZA NOVU LJUBAV

Muzička zvezda spremna je za ulazak u 2017. godinu. Liniju je dovela do savršenstv­a, nema vremena za ljubav, ali je srećna što ima podršku porodice.

-

Svetlana - Ceca Ražnatović obeležila je kao i svake godine u prisustvu najbližih prijatelja i porodice krsnu slavu, Svetog Nikolu. Nakon uspešne turneje pod nazivom “„Autogram”, Ceca je uspela da uskladi sve obaveze i kao prava domaćica dočekala goste. U crnim kožnim pantalonam­a i crnoj bluzi koja je otkrivala njena ramena, pevačica se pojavila pred novinarima ispred svoje kuće.

- Moram priznati da nisam uspela sve da stignem jer sam imala koncert u Cirihu. Ipak, imam sestru Lidiju koja je moja podrška i pomoć u svemu, pa je tako bilo i kada je trebalo da se spremi slava - rekla je Ceca.

Na našu konstataci­ju da je previše lagano obučena za zimsko veče, samo se nasmejala i odgovorila u svom stilu:

- Greje me ljubav, ali ne ona na koju odmah vi pomislite. Kada smo joj rekli da joj ipak želimo da se zaljubi i pronađe partnera, rekla je uz osmeh:

- Neka, hvala vam. Nisam spremna, a i ne želim.

A što se tiče linije, Ceca kaže:

- E pa hvala vam, zaista sam se trudila. Jedem samo salate, a rezultat nije izostao. Postim sva četiri posta, tako da sam se navikla - kaže pevačica za „Blic”. A na veselju je bilo i te kako zanimljivo. Bili su i trubači, a sin folk dive Veljko latio se mikrofona i zapevao pesmu „Ko na grani jabuka”, koju je otpe-

vao s Cecom u duetu. Veseo je bio i glumac Vuk Kostić, njegove kolege Viktor Savić, Milan Kalinić...

 ??  ??
 ??  ?? VUK KOSTIĆ SE VESELI SA VELJKOM RAŽNATOVIĆ­EM
VUK KOSTIĆ SE VESELI SA VELJKOM RAŽNATOVIĆ­EM
 ??  ?? CECI I FANOVI DONELI POKLONE
CECI I FANOVI DONELI POKLONE
 ??  ?? BILJANA TASIĆ
BILJANA TASIĆ
 ??  ?? SAŠA VIDIĆ
SAŠA VIDIĆ
 ??  ?? MILOŠ NADAŽDIN
MILOŠ NADAŽDIN
 ??  ??
 ??  ?? NEBOJŠA BOJOVIĆ
NEBOJŠA BOJOVIĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia