Blic

NAJELA SAM SE SARME I PROJE

BEOGRAD Naša teniserka je pre nekoliko dana stigla u rodni Beograd iz Engleske da bi sa porodicom proslavila slavu, a tokom gostovanja na Prvoj televiziji na ivici suza pričala je braku sa Bastijanom Švajnštajg­erom, usamljenos­ti i prinovi.

- LJ. TOZEV, N. RAKOCIJA

A posle gostovanja u emisiji, ekipa „Blica” Anu je uslikala kako uživa u restoranu blizu zgrade u kojoj živi kada je u Beogradu. Lepa i spontana Ana je čekala svoj ručak, jer ju je gostovanje na emisiji u kojoj je otvorila dušu izgleda umorilo. Pred kamerama TV Prve Ana je o nagađanjim­a da je u drugom stanju rekla da nisu tačna:

- Svaki put kad vidim te naslove, pomislim zar sam se stvarno toliko ugojila? - rekla je Ana kroz smeh, i dodala:

- Mislim da je majčinstvo predivna stvar, ali da za to treba biti spreman. Deca zahtevaju pažnju. Jednog dana ću i ja biti spremna za to.

Ana je priznala da sa suprugom Bastijanom ne razgovara često o proširenju porodice, ali da je razmišljal­a kako želi da vaspitava decu.

- Ja sam odrastala mirno, okružena nekim vrednostim­a koje su sve ređe. Zaboravili smo da razgovaram­o jedni s drugima i danas se sve svodi na društvene mreže.

Govoreći o suprugu Bastijanu i njegovom trenutnom problemati­čnom statusu u Mančester junajtedu,

SVAKI PUT KAD VIDIM NASLOV DA SAM TRUDNA, POMISLIM ZAR SAM SE STVARNO TOLIKO UGOJILA

Ana kaže: - Ne razumem se mnogo u fudbal, ali naučila sam šta je ofsajd! Pokušavam da ga podržim, on je sjajan igrač, podržavam njegove izbore. Svako kroz karijeru prolazi kroz dobre i loše situacije, a ja sam sigurna da će se on vratiti na teren u punom sjaju. Ana je u Srbiju došla povodom krsne slave Svetog Nikole, koju je provela u krugu porodice, a iskoristil­a je priliku da uživa u hrani koja joj u Engleskoj nije dostupna.

- Juče sam se najela sarme i proje, baka je pravila. Mama se trudi da kuva zdravije - kaže Ana, i otkrila kako provodi vreme sa najbližima kada dođe u rodni kraj.

- Brat je zadužen za druženja i izlaske, a kod mame i tate idem da se mazim i da jedem domaću hranu. Nedostaje mi neka hrana poput jogurta i slatkiša kojih tamo nema. Ana je sa suzama u očima pričala o svojim najbližima i odricanjim­a kroz koje su oni prošli kako bi ona ostvarila svoje snove i postala uspešna teniserka. - Moja mama je prestala da radi da bi me pratila na turnirima. Moj brat je tada bio mali i ostajao je kod kuće sam. Teško mi je da pričam o tome jer postajem emotivna. Nismo znali u šta smo se upustili, ali na moju sreću, našli smo put. Trudim se da im svakog dana vraćam za tu žrtvu.

 ??  ?? ANA I NJENA KUMA MIROSLAVA NAJDANOVSK­I SA MAMAMA
ANA I NJENA KUMA MIROSLAVA NAJDANOVSK­I SA MAMAMA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia