Blic

Praznici uz keš kredite Telenor banke

- MILOŠ POLOVINA, Telenor banka

Ove zime možete potpuno uživati

u praznicima i zaboraviti na januarsku finansijsk­u depresiju, uz keš kredite Telenor banke. Do kraja februara, korisnicim­a je dostupna nova ponuda gotovinski­h kredita s najnižom kamatnom stopom na tržištu od 9 odsto, za period otplate od 13 do 36 meseci. Dodatna prednost naših keš kredita je što nema nikakvih dodatnih troškova koje druge banke naplaćuju. Gotovinski krediti Telenor banke mogu da se koriste i za refinansir­anje, dok za njih ne postoje dodatni troškovi poput kreditnog biroa, administri­ranja kredita, troška obrade ili naknade za menice.

Korisnici imaju jasan uvid

u stvarnu cenu kredita, pošto su efektivna i nominalna kamatna stopa izjednačen­e. Na taj način naši korisnici mogu u potpunosti razumeti i predvideti troškove i bolje upravljati finansijam­a. Iznos koji vide na papiru je iznos koji zaista treba i da plate. S novom prazničnom ponudom, kamatna stopa za duže periode otplate je među najpovoljn­ijim na tržištu. Za ročnost kredita od 37 do 84 meseca, kamata je 6,6 odsto plus šestomeseč­ni belibor.

Zahtev za kredit

može da se podnese jednostavn­o, putem onlajn aplikacije, bez potrebe za odlaskom u Telenor prodavnicu, dok odobreni kredit od sada može i da se prihvati putem mobilne aplikacije.

Zahtev za

kredit može da se podnese jednostavn­o, putem onlajn aplikacije

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia