Blic

IMALA SAM SVE PETICE

SARA JO ODGOVARA NA PITANJA SOFIJE KAŠANSKI I DRUGARA IZ RAZREDA Pevačica je iskreno odgovarala na sva pitanja svojih mladih fanova, a intervju s njom je uradila desetogodi­šnja devojčica Sofija Kašanski čiji su drugari iz razreda i poslali pitanja.

- SOFIJA KAŠANSKI

Mlada pevačica Sara Jovanović, popularna kao Saja Jo, omiljena je među najmlađom publikom. Na adresu “Blica” stigla je molba devojčice Sofije Kašanski i njenih drugara iz razreda da im “Blic” pomogne da upoznaju Saru i postave joj nekoliko pitanja. Sofija Kašanski, kao predstavni­ca svojih drugara iz odeljenja, bila je gost novinar redakcije “Blic” i intervjuis­ala je pevačicu koja je bila oduševljen­a idejom da odgovara na pitanja koja joj postavljaj­u baš oni koji je vole i slušaju.

Kako si se osećala kada si glumila u “Pepeljugi”?

- Osećala sam se jako dobro. Dugo sam priželjkiv­ala da radim ovakav projekat, tako da sam bila presrećna. Uživala sam u toku priprema. Ekipa je sjajna, sjajna, genijalna... Istinski sam uživala na sceni. Volela bih da mi se ponovi ovakvo iskustvo.

Da li imaš kućnog ljubimca ili si ga imala?

- Nažalost, nemam. Mnogo volim životinje, ali još uvek živim sa roditeljim­a. Mislim da bih, kada bih živela sama, od kuće napravila azil za životinje. Nadam se da ću uskoro nešto uspeti da dobijem.

Koji ti je omiljeni sport? Šta si trenirala kao mala?

- Kao mala sam trenirala odbojku, baš kao i ti. Zatim ples, dugi niz godina. Sada treniram kros-fit. Kako si se osećala posle saznanja da si dobila glavnu ulogu u predstavi “Pepeljuga”?

- Bila sam jako uzbuđena. Nisam mogla da verujem, odmah sam pozvala sve najbliže da im javim i svi su željno iščekivali tu premijeru. Ne zna se ko je bio srećniji, ja ili moji prijatelji i porodica. Kako ste se osećali kada ste ti, Mirna i Nevena pobedili u “Prvom glasu Srbije” i otišli na Evroviziju? - Pobedila je Mirna. Ali, eto, produkcija je odlučila da napravi od nas grupu i da nas prvo pošalje na “Beoviziju”, što nam je bilo zadovoljst­vo i neverovatn­o. A tek kada smo saznale da smo pobedile i da idemo na “Evroviziju”, nismo znale gde se nalazimo. Fenomenaln­o smo se provele u Malmeu. Em što sam imala super društvo, em što sam doživela neverovatn­o profesiona­lno iskustvo. Je l’ te boli ruka? Malo je težak taj mikrofon... Ne, ne... mogu ja to. Koja je tvoja omiljena pesma? - Prva pesma koja mi padne na pamet je “Who You Are?” od Džesi Džej. Jedan predivan tekst i muzika. To mi je godinama omiljena muzika. Što se tiče mojih singlova - ne bih mogla da izdvojim, svaka na svoj način.

U koju zemlju bi volela da se preseliš?

- Zasad bih ostala ovde, ne bih se selila. Možda zato što sam dugi niz godina živela u inostranst­vu, bila sam željna da budem kod kuće, kod svoje porodice. Zasad sam zadovoljna što sam ovde.

Da li ćeš snimati još neku pesmu sa Markom Mandićem?

- On mi je suđen kao partner očigledno. S obzirom na to da smo pre četiri, pet godina snimili prvi duet “Ujutru”, pa ove godine špicu za seriju “Nemoj da zvocaš”, pa odjavnu špicu za “Jesen samuraja”, u predstavi “Pepeljuga” je princ... Kakva si bila kao mala, u školi? - Bila sam odlična.

Da li si imala sve petice?

- Skoro. U osnovnoj sam, mislim, imala sve petice, a u srednjoj neku četvorku.

Kakve si sastave pisala?

- Ovo si ti smislila? (smeh) Bila sam dobra u tome. Tada sam već shvatila da ću u srednjoj ili na faksu poželeti da budem filolog, a ne matematiča­r.

Da li si bila na Sajmu knjiga ili Sajmu nauke?

- Bila sam na Sajmu knjiga, na Sajmu nauke nažalost nisam. Ali sam redovna na Sajmu knjiga.

Ako si bila na Sajmu knjiga, koju si knjigu kupila?

- Ako budem na ovo pitanje odgovorila, to neko iz ove redakcije može da iskoristi protiv mene. Tako da ću ti reći kada završimo ovaj intervju.

U kakvoj bi kući živela?

- Moja kuća iz snova... Volela bih da imam veliko dvorište. To mi je najbitnija stavka da bih mogla da imam puno životinja. Da li si zaljubljen­a? - To ću isto posle da ti kažem. (smeh)

 ??  ?? Moja kuća iz snova... Volela bih da imam veliko dvorište. To mi je najbitnija stavka da bih mogla da imam puno životinja.
Moja kuća iz snova... Volela bih da imam veliko dvorište. To mi je najbitnija stavka da bih mogla da imam puno životinja.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia