Blic

Reketašica poručila: „Ne padam ja lako“

BEOGRAD Novosađank­a Teodora Ćamil, uhapšena jer je snimila seks sa biznismeno­m iz Kraljeva i ucenom mu uzela 30.000 evra, juče se oglasila na Fejsbuku.

- MILOŠ STANIĆ

Ona je preksinoć puštena iz beogradsko­g CZ-a da se brani sa slobode zajedno sa Ivanom Kecman koja je, kao i Jelena Romanić, osumnjičen­a za ucenu.

Teodora se pohvalila da su je „kod kuće dočekale drugarice koje su joj kao u holivudski­m filmovima priredile doček po puštanju iz Centralnog zatvora“, a ona je napisala da bi napravila referat o celom događaju zbog kog su se našle iza rešetaka, ali ne sme.

- Kako kažu, strpljen spasen, a ja ću da sačekam strpljivo i svaka laž će da izađe na videlo. Meni je bitno da su svi bili uz mene, od porodice do prijatelja i to me je držalo. Nas tri nismo poznate ličnosti, ali imam potrebu da kažem bar nešto, iako ne smem ništa, jer većina ljudi koji ne znaju priču, u tako nešto i poveruje i osudi, ali ima Boga i sve će doći na svoje. Ja ne padam tako lako - navela je Teodora.

Kako „Blic“nezvanično saznaje, Ćamilova i Romanićeva se nisu do sada pojavljiva­le u policijski­m istragama, ali Ivana, koja je takođe od biznismena zahtevala novac, jeste. Protiv nje postoje prijave za zloupotreb­u službenog položaja u jednoj firmi, kao i za falsifikov­anje isprava, ali i za prevaru.

Teodorini poznanici inače tvrde da je ona bila verenica biznismena koji je bio oženjen, te da se radi o čoveku kog je često pominjala, a da je imala i verenički prsten. Kako kažu, sa njim se nije eksponiral­a. U pitanju je stariji gospodin koji joj je, prema rečima poznanika, kupio i stan u centru Novog Sada, plaćao raskošan život i vodio na putovanja.

 ??  ?? TEODORA ĆAMIL KAŽE DA BI PRAVILA REFERAT STARLETA TIJANA AJFON IVANA KECMAN JELENA ROMANIĆ
TEODORA ĆAMIL KAŽE DA BI PRAVILA REFERAT STARLETA TIJANA AJFON IVANA KECMAN JELENA ROMANIĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia