Blic

Ljubavni horoskop

Svih 12 znakova će u ljubavnom smislu dobiti dobar start u novoj godini, ali neće ga svi i dobro iskoristit­i. Proverite šta vi možete da očekujete od ljubavi u 2017. godini.

- TAMARA GLIGOREVIJ­EVIĆ

OVAN

Ove godine bi vrlo lako mogla da vas pogodi Kupidonova strelica ako samo zaboravite na svoju stidljivos­t. Jul i avgust će naročito biti periodi kada ćete biti magnet za suprotni pol. Obratite pažnju na Bikove, Rakove i Lavove u svojoj okolini.

BIK

Pred vama je teška godina jer ćete pokušavati da nađete balans između ljubavi iz posla. Tek sredinom godine počeće da nailaze mogući partneri, a vi obratite pažnju na Vagu, Ribe i Rakove u okolini. Trebaće vam velika podrška, a ako vam je sadašnji partner ne pruža, moguć je raskid.

BLIZANCI

Vama je u prirodi da privlačite druge, a ove godine imate i pomoć zvezda. Ono što može da vam stane na put je neka bivša ljubav kojoj više nije mesto u vašem životu. Neka 2017. godina bude godina preokreta, kada ćete zaboraviti sve loše navike i ljude. Obratite pažnju na Strelčeve, Ovnove i Škorpije, a bežite od Blizanaca, Vodolija i Jarčeva.

RAK

Ovo je uzbudljiva godina za vas privlačiće­te sve oko sebe. Međutim, nijedna od tih veza neće biti dugoročna. Obavezno se zauzmite za sebe, inače ćete u tim vezama više gubiti nego dobijati. Maj, oktobar i decembar su za vas meseci ljubavi, a obavezno obratite pažnju na Device, Škorpije i Lavove.

LAV

Lavovima je 2017. godina kao da su je pravili za sebe i biće puna prijatnih iznenađenj­a. Ako ste već u vezi, neće biti ničeg čudnog ni u tome da stanete pred oltar. Obavezno obratite pažnju na Lavove, Device i Škorpije, a bežite od Ovnova, Riba i Rakova.

DEVICA

Ovo je za vas godina preokreta. Već u januaru imaćete par susreta, a onda sledi zatišje sve do kasnog proleća. Druga polovina godine biće zanimljivi­ja, ali moraćete da ukrotite svoju posesivnos­t. Rakovi bi vam sjajno legli, pa ako imate nekog u svojoj okolini, obratite pažnju na njega.

VAGA

Vi ćete ove godine u vezama više davati nego primati, ali ćete i pored toga imati lepu ljubavnu godinu. Moraćete da naučite da više verujete partneru i dajete mu više slobode. Ako planirate brak, idealni su jul, oktobar ili decembar.

ŠKORPIJA

Vaš emotivni apetit će vam u 2017. godini prouzrokov­ati mnogo bola. Želja za ljubavlju će vas samo uvaliti u nevolje jer ne umete da je artikuliše­te. Bivša ljubav mogla bi da se vrati na velika vrata, ali sve šanse ćete prokockati zbog svoje ljubomore.

STRELAC

Ove godine biste mogli da doživite ljubav na prvi pogled, a to bi moglo da se okonča i brakom ako vi malo stanete na loptu i posvetite se vezi. Ako ste spremni za brak, ovo je godina za vas, a ukoliko i niste, svakako ćete sjajno provesti ovu

godinu.

JARAC

Ove godine imaćete dosta zabave ali i komplikaci­ja. Obratite pažnju na Device i Bikove, sa kojima biste mogli da se sjajno složite. Sredinom godine bacićete oko na nekog posebnog, ali upropastić­ete sve ukoliko se previše trudite. Pustite da stvari teku svojim tokom, a jun i jul će biti vreme kada ćete moći da se prepustite ljubavima.

VODOLIJA

Ove godine ćete imati dosta porodičnih problema, a to će uticati i na vaš ljubavni život. Muški pripadnici znaka zaljubiće se u stariju ženu, a žene Vodolije će biti toliko nervozne da će uspeti da sabotiraju i sopstvenu vezu.

RIBE

Ove godine ćete se lomiti između nekog koga volite i nekog ko vam se samo dopada. Mart i jun biće prelomni trenuci u godini za ljubavne odluke, čak i one vezane za brak. Međutim, ove godine čeka vas i veliki ljubavni gubitak i to će vam biti najteža faza ove godine.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia