Blic

OKANOVIĆ: SVI ME PITAJU GDE MI JE 30.000 EVRA!

Nenad Okanović igra lopova koji pomaže policiji, pa je tako mesaru maznuo silnu lovu koja je nestala.

- LJUBOMIR TOZEV

Ako se ne otkrije do prvog januara gde su pare, otkriće se najverovat­nije u drugoj sezoni, koju svi glumci priželjkuj­u.

- Posle ovakvog uspeha, mislim da ne bi trebalo da se postavlja pitanje o drugoj sezoni. Lepo je što je napravljen­o nešto novo i što serija ima veliku gledanost. Iskreno, pokidali smo - kaže za „Blic“glumac Nenad Okanović, koji u seriji „Ubice mog oca“igra sitnog lopova Peru, koji pomaže policijski­m inspektori­ma da dođu do dokaza tako što obija brave. Tako je jednom prilikom prevario inspektora i otišao navodno u svoju kuću da proveri da li ga žena vara. Kuća je bila mesareva, potencijal­nog švalera, i Pera je maznuo 30.00 evra iz vodokotlić­a. Ali evrićima se izgubio svaki trag...

- Ljudi me na ulici pitaju šta sam kupio od 30.000 koje sam ukrao od mesara. Sve zanima šta se desilo sa tim novcem i gde je to otišlo. Kako se potrošilo? A druga stvar koja sve zanima je naravno ko je ubio Milicu - kaže Okanović za „Blic“. O svojoj ulozi ovaj glumac, koji je slavu stekao u drugoj veoma gledanoj seriji „Selo gori, a baba se češlja“, kaže:

- Sviđa mi se uloga, ali uvek može bolje. Nešto što sam pogrešio pokušaću da ispravim i da bude bolje sledeći put. Glumac nekako kada pogleda na ekranu seriju, tačno zna gde je nešto dobro, a gde loše ispalo. Nisam imao teške i naporne scene. Sledeće sezone ću možda bežati iz zatvora - šali se Okanović i dodaje.

- Sa nestrpljen­jem iščekujemo nastavak!

Sve zanima ko je ubio Milicu Despotović

 ??  ?? OKANOVIĆ: ISKRENO, POKIDALI SMO
OKANOVIĆ: ISKRENO, POKIDALI SMO

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia