Blic

Majka bolesne devojke: Još nisam videla novac od „Amadeus benda“

- V. L./D. I.

Užičanka Slavica Polimčević Bošković, majka Doris (25) koja boluje od cerebralne paralize, epilepsije i luksacije kukova, ogorčena je na „Amadeus bend“koji, kaže ona, dvadeset dana širi neistinu da je pomogao njenoj ćerki.

„Amadeus bend“svirao je 3. januara u Užicu, a uvertira koncerta bila je informacij­a da se muzički sastav odrekao dela honorara, 150.000 dinara, u humanitarn­e svrhe. Od toga 65.000 za posteljine i dušeke porodilišt­u užičke bolnice, a 85.000 za kupovinu lift platforme za Doris Bošković, da bi teško bolesna devojka iz stana mogla da izađe napolje.

Uoči svirke „Amadeus bend“je donirao obećano porodilišt­u, ali, kako kaže, majka obolele Doris, njoj i njenoj ćerki niko nije pomogao iako se u medijima pisalo da su i njima odneli novac.

- Niti su dolazili da obiđu moje dete, niti su mi dali novac. Sišli su sa bine posle koncerta i slikali se sa Doris, a onda su istu fotografij­u, bez mog odobrenja, objavili hvaleći se da su pomogli mom detetu - priča Slavica.

Njih je, priča, najviše povredilo što su se pohvalili da su im odneli novac prilikom posete, a to se, kaže, nije dogodilo.

Frontmen „Amadeus benda” Aleksandar Stanimirov­ić kaže za „Blic“da zbog turneje novac nisu stigli da uplate ranije, ali da će to učiniti odmah u ponedeljak.

- Novac ćemo u ponedeljak uplatiti preko e-bankinga na račun - dodaje Aleksandar.

 ??  ?? doris ( ) potrebna je platforma da izaĐe iz kuĆe
doris ( ) potrebna je platforma da izaĐe iz kuĆe

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia