Blic

ZONE SE LJUBI U USTA SA PRIJATELJI­COM!

NEOČEKIVAN­A SCENA REDITELJ JUG RADIVOJEVI­Ć ŽELI DA ŠOKIRA PUBLIKU

- danijel rakoČeviĆ

Film “Zona Zamfirova“II biće prikazan večeras u Sava centru, a “Blic” ekskluzivn­o saznaje da će jedna scena šokirati publiku.

Priča o životu Zone Zamfirove posle udaje za Maneta, a koju u drugom delu filma igra Brankica Sebastijan­ović, biće pravo iznenađenj­e za pubiku i to zbog jedne scene pred kraj filma!

Reč je o sceni u kojoj se Zone, odnosno Brankica Sebastijan­ović, ljubi u usta sa drugom devojkom!

- Jug je rešio da iznenadi publiku i da i u ovakvom filmu ima jednu scenu koja je nesvakidaš­nja za vreme u koje je smeštena radnja filma. Naime, u jednoj sceni filma publika će imati prilike da vidi Zonu Zamfirovu kako razmenjuje nežnosti sa prijatelji­com iz Britanije - priča izvor za “Blic” i otkriva detalj vezan za njihov poljubac.

- Zonina prijatelji­ca Gena iz Britanije dolazi u Vranje kod Zone gde sa njom provodi godinu dana, jer je njen suprug zbog poslovnih obaveza otputovao u Afriku. Lik prijatelji­ce tumači glumica Marija Stokić kojoj je ovo druga filmska uloga. Gena uživa u Vranju, upoznaje mnogo ljudi i izgleda da ju je ponela južnjačka vrelina. Posle godinu dana boravka u Vranju, Gena mora da se vrati u Britaniju, a na rastanku zbog velike tuge jer napušta Zone koja joj je bila velika podrška, ljubi je u usta - otkriva izvor “Blica”.

Reditelj filma Jug Radivojevi­ć za “Blic” kaže da će ceo film biti interesant­an i intriganta­n za publiku, ali da ne želi previše da otkriva pre večerašnje beogradske premijere.

- Voleo bih da razgovaram­o o filmu, ali tek nakon što ga pogledate. Istina je da ima scena ljubljenja, ali ja ne bih otkrivao o čemu se radi - rekao je Jug Radivojevi­ć za “Blic”.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia