Blic

EMIR ME JE NAUČIO DA MUZEM KRAVE

-

Slavna glumica zavolela je Srbiju pored reditelja Emira Kusturice, sa kojim glumi u njegovom ostvarenju “Na mlečnom putu”.

- Mogu slobodno da kažem da je ovo moja najzrelija uloga u karijeri. To je bila zaista dobra avantura. Emir je čovek orkestar. S njim nikad nije dosadno. S druge strane, ne znači da je i lako. Dešavalo se da završimo scenu, a onda posle nekoliko trenutaka on odmah traži da sve snimimo ispočetka - rekla je Monika za “Hello”.

Ono što je posebno interesant­no jeste da Monika u filmu muze i kravu, a pojašnjava da to ranije nikada nije radila:

- Emir me je naučio i ispostavil­o se da je to veoma jednostava­n posao kaže ona.

Iako su se mnogi iznenadili kada su čuli da Belučijeva govori srpski jezik, ona priznaje da joj nije bilo lako da ga nauči.

- Nikako nije bilo jednostavn­o, a Emir se potrudio da bude još teže jer je povremeno umeo da zakompliku­je i ubaci nove replike koje sam morala da ponavljam sve dok ih ne izgovorim kako treba - dodaje.

O tome koliko je bilo teško snimati u hladnoj vodi, ali i nositi ranjenog ljubavnika (Emira Kusturicu) na leđima, glumica kaže:

- Sve je bilo teško, naročito za mene koja u životu sve radim opušteno. Vežbam pilates da bih ostala u formi, ali ne trošim previše energije. A ovde sam morala da uložim maksimum svoje snage.

 ??  ?? - EMIR ME JE NAUČIO DA MUZEM KRAVE I ISPOSTAVIL­O SE DA JE TO VEOMA JEDNOSTAVA­N POSAO - REKLA JE ITALIJANSK­A GLUMICA MONIKA BELUČI nije joj bilo lako da nauČi srpski jezik
- EMIR ME JE NAUČIO DA MUZEM KRAVE I ISPOSTAVIL­O SE DA JE TO VEOMA JEDNOSTAVA­N POSAO - REKLA JE ITALIJANSK­A GLUMICA MONIKA BELUČI nije joj bilo lako da nauČi srpski jezik
 ??  ?? emir sve mora da zakompliku­je, kaže monika
emir sve mora da zakompliku­je, kaže monika

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia